Video&Foto Cum arată podul de 1,7 kilometri de pe drumul express Craiova-Pitești, unul dintre cele mai mari viaducte din România

Data actualizării: Data publicării:
viaduct slatina
Sursa foto: captură video YouTube / Asociația Pro Infrastructura

Asociația Pro Infrastructura a publicat pe YouTube un clip video care arată cum au evoluat lucrările la podul peste Olt aflat pe tronsonul 2 al drumului expres Craiova-Pitești.

Filmarea Pro Infrastructura cuprinde lucrările realizate timp de șase luni, după instalarea grinzilor: montarea predalelor, armarea, suprabetonarea apoi aplicarea hidroizolației și la final așternerea asfaltului.

Sursa foto: Facebook / Asociația Pro Infrastructura
Sursa foto: Facebook / Asociația Pro Infrastructura

Viaductul de lângă Slatina are o lungime de 1,7 kilometri, iar filmarea a fost realizată în a doua jumătate a anului trecut.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Potrivit sursei, inaugurarea porțiunii de 40 de kilometri între Balș și Slatina ar putea avea loc la sfârșitul primăverii.

Cel mai lung viaduct din România este construit la Suplacu de Barcău, el fiind proiectat să fie cea mai mare dintre structurile existente pe Autostrada Transilvania. Viaductul va traversa bazinul Suplacu, aflat la 76 kilometri de Oradea, în județul Bihor. La finalizarea lucrărilor de construcție, viaductul va deveni cel de-al doilea viaduct ca lungime din Europa (după Millau din Franța).

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri