„Candidează la titlul de idioții secolului”. Cum s-au fotografiat patru bărbați din Australia

Data publicării:
capcana pentru crocodili

Patru bărbați care au înotat într-o capcană pentru crocodili, din Queenslans, au fost criticați pentru că și-au pus viața în pericol, iar primarul localității i-a numit „idioții secolului”, relatează The Guardian.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cei patru au fost fotografiați în timp ce înotau într-o capcană pentru crocodili, în apropiere de locul în care au mai avut loc atacuri fatale ale animalelor. Primarul din Queensland, Australia, a declarat că aceștia „concurau probabil pentru premiul de idioții secolului”.

„Am fost șocată. Este un comportament incredibil de stupid și periculos. Mă întreb dacă tipii ăștia candidează pentru premiul de idioții anului sau pentru cel de idioții secolului”, a declarat furioasă Julia Leu, primarul din Queensland.

Și ministrul Mediului, Steven Miles, a postat imaginea pe Twitter, alături de un mesaj dur: „Serios? Carnea pe care o punem în capcane este momeală. Pentru crocodili. Nu intrați în capcane. Este stupid și ilegal”.

Mai târziu, el le-a declarat jurnaliștilor că bărbații s-ar fi cățărat pe capcană, au intrat în ea și s-au fotografiat mândri chiar în locul în care se pune de obicei momeala: „Se pare că au înotat pe sub semnul pe care scrie că este ilegal să te apropii de capcane și efectiv s-au pus în locul momelii. Am văzut lucruri ridicole la viața mea, dar asta le depășește pe toate”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri