Ce au pățit doi polițiști germani după confruntarea cu un român furios de 110 kilograme

Data actualizării: Data publicării:
politie germania GettyImages-578967482
Foto: Gulliver/GettyImages

Scandal uriaș provocat de doi români - soț și soție - la Departamentul pentru Educație al Consiliului Regional Karlsrue, nemulțumiți de soluția aplicată la o problemă pe care o avea la școală copilul lor de 17 ani.

Luni, 23 septembrie, cei doi români au fost somați să părăsească sediul departamentului după ce i-au insultat pe angajați. Au revenit în scurt timp și mai nervoși și au declanșat un adevărat circ, fiind necesară intervenția polițiștilor, relatează Karlsruhe Insider.

La a doua vizită, funcționarii le-au spus românilor să se calmeze și să părăsească sediul. Pentru că scandalul lua amploare, a fost solicitată intervenția poliției.

Citește și: Scandal uriaș în Germania. Poliția a cerut hotelurilor să anunțe când cazează români: „Sunt hoți”

Cei doi agenți, însă, au fost luați prin surprindere de bărbatul furios. În timp ce încercau să le spună celor doi să se calmeze și să părăsească clădirea, românul, un bărbat masiv, de 110 kilograme, după cum au explicat anchetatorii pentru presa germană, s-a năpustit asupra celor doi ofițeri, pe care i-a lovit și i-a scuipat, ajutat fiind de soția lui.

Unul din polițiști a fost izbit la pământ și românul a început să-l muște de o coapsă. Ca să scape, polițistul l-a pulverizat cu spray iritant.

Scandalul s-a stins după ce la locul incidentului a mai fost trimis un echipaj.

Polițistul mușcat a fost dus la spital și a primit îngrijiri medicale. Românii au fost reținuți și puși sub acuzare pentru ultraj.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri