Foto Familia regală britanică a publicat pozele pentru felicitările de Crăciun. Cum a reușit micul prinț Louis să iasă din nou în evidență

Data actualizării: Data publicării:
william, kate si cei 3 copii merg la slujba la biserica, tin lumanari
Prințul Louis, mezinul familiei de Wales, reușește să iasă mereu în evidență la ceremoniile oficiale. Foto: Profimedia

Membrii familiei regale britanice au făcut publice imaginile de pe felicitările lor de Crăciun, regele Charles al III-lea alegând o fotografie de la ceremonia de încoronare din acest an, în care apare alături de regina Camilla. Prinții William și Kate s-au fotografiat alb-negru, alături de cei trei copii ai lor, îmbrăcați în ținte casual.

Regele Charles al III-lea şi regina Camilla au publicat o imagine în care poartă robele şi coroanele, în sala tronului de la Palatul Buckingham, în 6 mai, scrie News.ro, preluând BBC.

Ei au fost fotografiați de fotograful Hugo Burnand, aceasta fiind a doua felicitare de Crăciun în care Regele Charles apare ca monarh.

Cei doi stau unul lângă celălalt, regele Charles purtând coroana de stat imperială, iar Rregina Camilla pe cea a reginei Maria.

Regele poartă tunica de încoronare şi roba, făcută din catifea de mătase purpurie, brodată cu aur şi purtată şi de regele George al VI-lea, în 1937.

Roba reginei a fost făcută de Ede and Ravenscroft şi a fost creată şi brodată manual de Royal School of Needlework.

regele charles si regina
Felicitarea cu regele Charles al III-lea și regina Camilla. Foto: X / The Royal Family

Pe de altă parte, prinţul şi prinţesa de Wales au publicat o fotografie alb-negru a familiei lor, așezată în jurul prinţesei Charlotte, care stă pe un scaun. Toţi poartă cămăşi albe, iar Catherine, prinţesa de Wales, şi fiica sa, Charlotte, în vârstă de 8 ani, poartă blugi, în timp ce prinţul de Wales și prinţul George (10 ani) poartă pantaloni lungi negri.

Spre deosebire de fratele și tatăl său, prințul Louis (5 ani), cunoscut pentru năzdrăvăniile sale de la ceremoniile oficiale, poartă pantaloni scurți și teniși fără șosete.

Fotografia a fost făcută de fotograful născut în Yorkshire Josh Shinner, care a mai imortalizat vedete precum Florence Pugh, Jodie Comer şi Sam Smith.

william kate si copiii
Prinții de Wales, alături de cei trei copii ai lor. Foto: X / The Royal Family

Regele Charles al III-lea, încoronat după moartea reginei Elisabeta a II-a

Regele Charles şi regina Camilla au fost încoronaţi în acest an la Westminster Abbey, în cadrul unei ceremonii care a reunit o sută de şefi de stat, regi şi regine din întreaga lume, celebrităţi, membri ai familiei şi prieteni ai cuplului.

Mii de oameni s-au adunat să îi vadă pe cei doi în balconul palatului după încoronare, ei fiind însoţiţi de prinţul şi prinţesa de Wales şi copiii lor, precum şi de paji şi doamne de serviciu.

Membrii familiei regale fac publice de obicei imagini festive oficiale, care apar pe felicitările de Crăciun trimise prietenilor, familiei şi colegilor.

Anul trecut, Charles şi Camilla au ales o fotografie de când au participat la Braemar Royal Highland Gathering în acel septembrie, cu doar câteva zile înainte ca mama lui, regina Elizabeth a II-a, să moară.

Prinţul şi prinţesa de Wales au optat pentru o fotografie cu ei mergând de mână cu copiii lor, într-o zi însorită de vară în Norfolk.

Catherine a ţinut concertul vineri anual de colinde la Westminster Abbey, iar moaşe, educatoare şi persoane care au avut un an plin de încercări s-au aflat printre cei 1.500 de participanţi.

Corul de la Westminster Abbey a cântat, alături de Beverley Knight şi Adam Lambert, în timp ce William, Micheal Ward, Emma Willis, Roman Kemp şi Jim Broadbent au oferit momente de lectură.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri