Femeie arestată în urma morții nepotului lui Robert de Niro

Data actualizării: Data publicării:
profimedia-0195543808
Robert de Niro și Drena De Niro. Sursa foto: Profimedia Images

O presupusă traficantă de droguri cunoscută sub numele de „Prițesa Percocet (analgezic puternic din clasa opioidelor - n.n.)” a fost arestată în legătură cu moartea nepotului actorului Robert De Niro, Leandro, de 19 ani.

Leandro a murit din cauza unei supradoze.

Sofia Haley Marks, de 20 de ani, i-ar fi vândut droguri lui Leandro De Niro Rodriguez înainte ca acesta să fie găsit mort în apartamentul său, pe 2 iulie, au declarat surse judiciare pentru The Post.

leandro de niro insta
Leandro de Niro, nepotul actorului Robert de Niro, a murit la 19 ani. Foto: Instagram/ Drena de Niro

Femeia a fost arestată în joi seară, în urma unei operațiuni conduse de NYPD, Drug Enforcement Administration și Homeland Security. Percheziția locuinței urma să fie făcută în cursul nopții.

Ea a fost acuzată oficial de distribuire de narcotice și urmează să fie trimisă în judecată vineri, la tribunalul federal din Manhattan.

Încă de când a fost descoperit cadavrul tânărului, poliția a suspectat că acesta a murit de supradoză, pentru că în apropierea corpului său au fost găsite o pudră albă și accesorii pentru droguri.

Mama lui Leandro, Drena De Niro, este fiica cea mare a lui Robert De Niro. Drena a spus chiar înainte de stabilirea cauzei morții că fiul ei a murit după ce a luat pastile cu fentanil.

Robert De Niro's grandson Leandro has tragically died
Drena și Leandro de Niro. Foto: Profimedia

„Cineva i-a vândut pastile cu fentanil”, a scris ea pe Instagram, ca răspuns la un comentariu în care era întrebată de cauza morții fiului ei.

Medicul legist încă nu a dezvăluit oficial cauza morții, dar informația a apărut pe surse.

Leandro a fost înmormântat sâmbătă trecută la capela funerară Frank E. Campbell din Upper East Side, unde au avut loc și funeraliile lui Judy Garland, Heath Ledger, John Lennon și a altor actori legendari.

Robert de Niro a declarat că este „profund supărat” din cauza morții „nepotului său iubit”.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri