Fostul CEO Google a investit 100 de milioane $ în compania condusă de amanta lui

Data actualizării: Data publicării:
tanara in alb cu un barbat in fundal
Michelle Ritter și Eric Schmidt FOTO: Profimedia Images

Fostul CEO al Google Eric Schmidt, care este căsătorit de peste 40 de ani, a investit 100 de milioane de dolari într-o companie condusă de Michelle Ritter, despre care se spune că ar fi iubita lui, potrivit Forbes.

Steel Perlot, compania lui Ritter, este un incubator de startup-uri. Schmidt, care are 68 de ani și o avere de 19 miliarde de dolari, potrivit Forbes, este președintele Steel Perlot, conform biografiei sale de pe site-ul companiei.

Este un „președinte foarte, foarte activ”, a spus Ritter - de 29 de ani, care este CEO-ul companiei - despre Schmidt . „Avem o relație clasică CEO-președinte”, a declarat ea pentru sursa citată.

Schmidt și Ritter au refuzat să comenteze despre felul relației lor în afara businessului.

Ritter a spus că l-a cunoscut pe Schmidt printr-o cunoștință la Columbia Law School. Despre cei doi s-a spus că au o relație romantică încă din 2021, când New York Post a publicat un articol în care se spunea că au fost văzuți împreună în New Mexico, urmărind o lansare a Virgin Galactic. Însă de atunci au mai apărut împreună la diverse evenimente mondene.

Ritter a spus pentru Forbes că Steel Perlot are un număr mare de susținători, companii și persoane bogate, și gestionează 450 de milioane de dolari, dar a refuzat să identifice investitorii.

Până în acest moment, Steel Perlot a investit cel puțin 20 de milioane de dolari. Portofoliul include companii din domeniul AI, cripto și procesarea plăților, potrivit Pitchbook.

Steel Perlot părea să aibă nevoie de ajutor pentru plata facturilor în ianuarie, potrivit Forbes. Compania a trimis un e-mail către Hillspire LLC, compania lui Schmidt, și a solicitat aproape 2,5 milioane de dolari pentru a acoperi salariile și datoriile de pe cardurile de credit.

Despre Schmidt, care are două fiice cu soția sa Wendy, s-a zvonit că a avut relații și cu alte femei, însă zvonurile nu au fost confirmat niciodată.

„Nu cred că este o întrebare adecvată. Nu comentăm asta, sunt zvonuri", a declarat Schmidt pentru The New York Times.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri