La bustul gol, șeful unei companii aeriene din Asia face masaj în timpul ședinței cu managementul. Chiar el a postat online fotografia

Data publicării:
barbat la bustul gol facand masaj la birou
Tony Fernandes FOTO: LinkedIn/ Tony Fernandes

Proprietarul AirAsia, Tony Fernandes, și-a atras un val de critici după ce a postat online o fotografie cu el la bustul gol, făcând masaj, în timpul unei ședințe cu boardul companiei.

Într-o postare de pe LinkedIn, care între timp a fost ștearsă, antreprenorul a scris că a avut „o săptămână stresantă”, relatează BBC.

„Trebuie să iubesc Indonezia și spiritul AirAsia pentru că pot face un masaj și în același timp să am o ședință cu managementul”, a scris el.

Imaginea a stârnit un scandal uriaș pe rețelele sociale, mulți utilizatori întrebându-se cum a putut Fernandes să posteze așa ceva. Gestul său a fost catalogat drept „nepotrivit”, „stupid” sau „neprofesionist”.

„Ar trebui să dea un exemplu de etică, nu să-și etaleze corpul și privilegiile”, a scris un utilizator.

Alții au spus că directorii de top ar trebui să stea departe de rețelele sociale dacă nu le înțeleg scopul.

Au fost, însă, și utilizatori care s-au arătat mai înțelegători cu șeful AirAsia spunând că „se simțea ca acasă”, iar acesta nu este un lucru rău.

Tony Fernandes, în vârstă de 59 de ani, a fost supranumit „Richard Branson al Malaeziei”. Educat la Epsom College, una dintre cele mai bune școli private din Marea Britanie, Fernandes a cumpărat compania aeriană low-cost AirAsia de la guvernul malaezian pentru mai puțin de un dolar, în 2001.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri