Nastassja Kinski este șocată de acuzațiile de abuz sexual la adresa tatălui ei, Klaus Kinski

Data publicării:
klaus-43254

Ea a spus vineri pentru Bild că este profund șocată, dar și-a omagiat sora pentru curajul de a face publice aceste lucruri.

Într-o carte, Pola Kinski dă detalii despre abuzul sexual și emțional la care ar fi fost supusă de tatăl ei, actorul Klaus Kinski, pe perioada a 14 ani. El ar fi avertizat-o să nu spună nimic nimănui despre ceea ce se întâmpla.

spune că este un moment extrem de dificil pentru ea, dar s-a declarat mândră de sora sa vitregă. „Sora mea este o eroină, pentru că și-a eliberat sufletul și viitorul de povara unui astfel de secret”, a subliniat ea.

Pola Kinski, și ea actriță, a povestit: „La un moment dat mi-a spuis că era ceva firesc, că toți tații din lume fac așa ceva cu fiicele lor”. Acum, la 60 de ani, ea spune că pur și simplu nu a mai suportat să păstreze acest secret despre tatăl ei.

Klaus Kinski a jucat în unele dintre cele mai cunoscute filme germane din anii 1970 și începutul anilor 1980, regizate de Werner Herzog, printre care „Vampirul Nosferatu” și „Fitzcarraldo”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri