Poliția a publicat portretul robot al unei femei ale cărei rămășite au fost găsite în 3 valize, în Florida

Data actualizării: Data publicării:
portret robot
Poliția a publicat portretul robot al unei femei ale cărei rămășite au fost găsite în 3 valize, în Florida FOTO: Poliția Delray Beach

Poliția din Florida a realizat portretul robot pentru o femeie neidentificată ale cărei rămășițe au fost găsite în trei valize de-a lungul unui canal navigabil din Delray Beach, în urmă cu o săptămână.

Detectivii au găsit trei valize de-a lungul plajei Delray, la aproximativ 15 kilometri de Boca Raton, pline cu rămășițe umane. Una din ele plutea pe apă, iar celelalte două erau pe plajă, în apropiere, potrivit CNN.

 Poliția a dat publicității și o redare artistică a modului în care ar fi putut arăta victima FOTO: Poliția Delray Beach
Poliția a dat publicității și o redare artistică a modului în care ar fi putut arăta victima FOTO: Poliția Delray Beach

Poliția din Delray Beach a fost chemată la fața locului pe 21 iulie, după ce o persoană a sunat și a spus că „a văzut ceva ciudat pe canalul navigabil”, au anunțat autoritățile într-un comunicat. Criminaliștii cred că victima a fost ucisă între 17 și 20 iulie.

Poliția spune că victima este o femeie de vârstă mijlocie, albă sau hispanica, cu părul castaniu, de aproximativ 1,62 m înălțime, care avea sprâncene tatuate și purta un top împrimat cu flori de la brandul brazilian „Betzabe” și pantaloni scurți negri.

Poliția a dat publicității și o redare artistică a modului în care ar fi putut arăta victima, dar și fotografii cu două dintre valizele în care au fost găsite rămășițele – o geantă bleumarin Palm Springs Ricardo Beverly Hills și o geantă Charlie Sport verde deschis cu buline negre.

Autoritățile au făcut un apel către toți cei care dețin informații despre femeie să contacteze secția de poliție.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri