Profesoară arestată după ce și-a molestat sexual elevul de 15 ani în mașină, de față cu bebelușul ei

Data actualizării: Data publicării:
femeie cu parul lung care zambeste
Tatum Hatch FOTO: Instagram

O profesoară de 32 de ani, din SUA, a fost arestată săptămâna aceasta, fiind acuzată că i-a trimis fotografii nud unui elev de 15 ani, pe care l-a și molestat sexual. Mai mult, profesoara i-a mărturisit acestuia că era îngrijorată că își va pierde virginitatea cu altă femeie.

Potrivit autorităților, profesoara din Louisiana, Tatum Hatch, l-a atins pe elevul de 15 ani în mod nepotrivit, în mașina ei, de față cu copilul ei mic, relatează New York Post.

Tatum Hatch a fost arestată după ce ea și adolescentul au schimbat mesaje indecente timp de aproximativ un an și jumătate. Într-o serie de mesaje ea i-a sugerat să intre în casa ei pe fereastra dormitorului și să facă sex.

profesoara1
Tatum Hatch FOTO: West Monroe Police

În urmă cu aproximativ un an, cei doi s-au întâlnit lângă casa victimei, unde Hatch i-ar fi atins băiatului organele genitale, de față cu copilul ei. Profesoara i-a mărturisit că nu vrea ca el să facă sex cu altcineva pentru prima dată, în timp ce el îi spunea că îi este teamă.

Legătura dintre cei doi a fost descoperită de tatăl băiatului, care a citit o parte din mesaje, după care a anunțat poliția.

Băiatul le-a arătat anchetatorilor nenumărate mesaje schimbate pe Instagram între el și profesoară. De asemenea, a spus că profesoara i-a trimis mai multe fotografii cu ea dezbrăcată, însă le-a șters, polițiștii reușind să recupereze doar o imagine.

Hatch a recunoscut la audieri că a vorbit cu băiatul pe Instagram, dar nu a răspuns la unele întrebări specifice pentru că i-a fost teamă că își va pierde copiii.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri