Românce, hoațe „profesioniste” la metroul din Londra. Ultima dată, Iancu și Bobocel au încercat să jefuiască un copil de 10 ani

Data actualizării: Data publicării:
acuzate-furt
Daniela Bobocel, 35 de ani, și Narghita Iancu, 41 de ani, au încercat să jefuiască un copil de 10 ani la metroul din Londra FOTO: Poliția Transporturi Londra

Două românce care au încercat să jefuiască un băiat de 10 ani la metroul din Londra au fost condamnate la închisoare. Anchetatorii britanici spun despre ele că sunt hoațe „profesioniste” și s-au declarat foarte mulțumiți că au ajuns după gratii.

Daniela Bobocel, 35 de ani, și Narghita Iancu, 41 de ani, au fost prinse de polițiști îmbrăcați în haine civile, după ce au încercat să fure de la o femeie în vârstă, după care și-au îndreptat atenția către copilul de 10 ani, potrivit The Independent.

Ofițerii de la Poliția transporturi erau în patrulare la metrou pe 12 iulie, când le-au observat pe cele două femei care studiau atente pasagerii și ceea ce aveau la ei. La un moment dat, Bobocel și Iancu s-au apropiat de o femeie în vârstă și au încercau să-i ia rucsacul, însă aceasta a fost inspirată și l-a tras înainte ca hoațele să poată acționa. Ulterior, hoațele au mai încercat să fure din gențile altor două femei, însă nu au prins momentul potrivit.


Într-un final, cele dou românce și-au găsit victima perfectă: un băiat de 10 ani. Una din ele a scos o eșarfă cu care i-a acoperit băiatului ghiozdanul, iar sub aceasta Bobocel a băgat mâna ca să fure.

Polițiștii au intervenit exact în acest moment, pentru că femeile comiseseră o infracțiune. Cele două au fost arestate. Ulterior, cele două afost duse în fața instanței, unde au recunoscut că sunt vinovate de tentativă de furt.

Bobocel a fost condamnat la 18 săptămâni de închisoare, iar Iancu, la 14.

Inspectorul Sharon Turner, de la Poliția transporturi, a declarat: „Bobocel și Iancu sunt infractoare profesioniste care au prădat un copil după ce au încercat fără succes să fure de la adulți. Din fericire, ofițerii noștri special instruiți au reușit să le prindă în flagrant și să le trimită în spatele gratiilor. Pasagerii ar trebui să fie mai liniștiți pentru că în această perioadă avem patrule cu ofițeri în civil la metrou zi și noapte”.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri