Trei băieți de 11, 12 și 16 ani au jefuit o bancă din Texas. FBI i-a numit „micii ticăloși” și i-a găsit cu ajutorul părinților lor

Data actualizării: Data publicării:
micii ticalosi 1
Înainte de a-i aduce în custodie pe „micii ticăloși”, sucursala FBI Houston a distribuit imagini de pe camerele de supraveghere cu cei trei băieți. Sursa foto: X

Un trio de băieți de 11, 12 și 16 ani, pe care autoritățile federale i-au numit „micii ticăloși”, au fost acuzați marți de jaful unuei sucursale a băncii Wells Fargo din Houston, Texas, după ce FBI a difuzat imagini cu ei pe rețelele sociale pentru a fi identificați, scrie USA Today.

Cei trei minori sunt acuzați „de jaf prin amenințare”, a spus FBI într-o postare pe X. Tâlhăria prin amenințare este o infracțiune de gradul doi, în Texas, scrie sursa citată.

Din cauza faptului că trio-ul este minor, FBI nu a dat publicității numele băieților sau detalii suplimentare.

Înainte de a-i aduce în custodie pe „micii ticăloși”, sucursala FBI Houston a distribuit imagini de pe camerele de supraveghere cu cei trei băieți, pe 14 martie, pe contul său de pe X. Martorii de la bancă au declarat inițial autorităților că hoții aveau între 14 și 18 ani, potrivit postării de socializare a FBI.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

După jaf, cei trei au fugit pe jos cu banii, fără să fie așteptați de vreo mașină.

Potrivit Biroului Șerifului din Harris County, în timp ce se aflau în bancă, băieții au amenințat casierul printr-un bilet scris de mână, care credea că hoții au arme, chiar dacă nu le-a văzut, a declarat postul de televiziune din Houston.

Doi dintre băieți au fost identificați de părinții lor după imaginile difuzate de FBI și chiar aceștia i-au predat autorităților, potrivit ABC 13. Cel de-al treilea băiat, cel mai mare dintre ei, a fost prins de poliție după o încăierare, a informat postul TV.

Biroul șerifului a declarat pentru ABC 13 că autoritățile au găsit o armă și un „articol distinctiv ilustrat într-una dintre fotografii”.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri