Un coiot și un bursuc au fost filmați în timp ce merg la vânătoare împreună VIDEO

Data actualizării: Data publicării:
coiot

O cameră video care aparține unei organizației de protecție a mediului  a surprins în SUA o serie de imagini care par extrase dintr-un film de animație.

Un coiot și un bursuc au fost filmați traversând împreună un pasaj pe sub o autostradă din California. Coiotul merge în față, însă se oprește și îl așteaptă pe bursuc, apoi pornesc împreună, informează CNN.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Cele două animale mergeau probabil să vâneze împreună. Studiile au arătat că bursucii și coioții fac echipă destul de bună când vine vorba de vânătoare. Bursucul sapă în jurul adăposturilor, iar când prada iese la suprafață coiotul o prinde.

Deși nu este neobișnuit ca cele două animale să vâneze împreună, organizația pentru protecția mediului Peninsula Open Space Trust (POST) crede că imaginile prezintă prima dată când un bursuc și un coiot traversează împreună o structură ridicată de om.

"Din câte știm, este prima dată când a fost filmată această situație", a declarat pentru CNN Neal Sharma, manager de programe al POST.

"Să avem această interacțiune filmată și să putem observa cum se comportă împreună aceste animale, care duc vieți diferite, este foarte interesant", a adăugat el.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri