VIDEO. Polițiști răpiți de traficanți

Data publicării:
politisit mexic rapiti

Traficaţii de droguri par de neoprit în Mexic. Membrii celui mai puternic cartel din ţară au luat cu asalt o secţie de poliţie, au ucis trei poliţişti şi au luat prizonieri alţi patru.

Asaltul a durat aproximativ 10 minute. Înarmaţi până în dinţi, traficanţii au aruncat cu grenade în secţia de poliţie şi au tras cu mitralierele în oricine le ieşea în cale.

Atacul a avut un scop precis - sechestrarea unor ofițeri de poliție bănuiți că ar ajuta un clan rival. Au reușit să pună mâna pe patru oameni ai legii, apoi au făcut publică o filmare în care îi interoghează sub amenințarea armelor.

Cartelul care a dat asaltul este controlat de un fost aliat al temutului traficant El Chapo, care se află într-o închisoare din Statele Unite. Departamentul de Luptă Antidrog din SUA îl caută în prezent și pe acest fost complice al lui El Chapo și oferă o recompensă de 10 milioane de dolari pentru informaţii care ar putea ajuta la prinderea sa.

Citiți și: Imagini şocante în Mexic: Un pacient răpit de mai mulţi bărbaţi înarmaţi dintr-un spital a fost găsit dezmembrat câteva ore mai târziu

Un nou carnaj în Mexic în lupta cu traficanții de droguri: peste 20 de morți

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri