Posibilă luare de ostatici în orașul german Karlsruhe. Poliția a delimitat zona

Data actualizării: Data publicării:
Police action because of possible hostage-taking in Karlsruhe
Foto: Profimedia Images

Poliția germană a transmis vineri că s-a mobilizat pentru o situație suspectată a fi o luare de ostatici în orașul Karlsruhe din vestul Germaniei, potrivit Reuters.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Incidentul vine după atacul sângeros de joi care a avut loc la un centru religios al Martorilor lui Iehova din Hamburg.

Poliția din Karlsruhe a delimitat zona din centrul orașului pentru că nivelul pericolului era neclar, a scris poliția pe Twitter.

Contactat prin telefon de Reuters, un putător de cuvânt nu a spus câți ostatici sunt sau de cât timp are loc operațiunea.

Ziarul german Bild a relatat că situația a început în jurul orei locale 16:30 și că poliția menținea un contact cu persoana care ar fi luat ostatici.

Karlsruhe, aflat în apropierea graniței cu Franța, este un oraș cu aproximativ 300.000 de locuitori și găzduiește Curtea Federală de Justiție, cea mai înaltă instanță a Germaniei.

Poliția a îndemnat locuitorii să evite zona și a spus că cei care nu pot ajunge acasă pot căuta refugiu într-o școală din apropiere.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri