Regina Elisabeta a II-a s-a întâlnit recent cu fiul său, prinţul Charles, depistat cu Covid

Data publicării:
Regina Elisabeta a II-a, alături de Prințul Charles.
Regina Elisabeta a II-a, alături de Prințul Charles. Foto: Gulliver/Getty Images

Prinţul Charles, care a fost testat pozitiv pentru COVID-19, s-a întâlnit recent cu regina Elisabeta a II-a, susțin surse de la Palatul Buckingham, citate de Reuters

Charles, în vârstă de 73 de ani, moştenitorul tronului, şi-a anulat participarea de la un eveniment organizat în oraşul Winchester, din sud-vestul Angliei, pentru a marca 70 de ani de domnie ai reginei Elisabeta a II-a.

"În această dimineaţă prinţul de Wales a fost testat pozitiv pentru COVID-19 şi se află în prezent în autoizolare", a precizat într-o declaraţie pe Twitter reşedinţa oficială a prinţului, Clarence House, fără a oferi alte detalii despre starea sa.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

O sursă de la Palatul Buckingham a confirmat însă că acesta s-a întâlnit recent cu mama sa, regina Elisabeta a II-a. Monarhul nu prezenta niciun simptom al bolii, însă situaţia este monitorizată, a precizat sursa.

Regina a confirmat la începutul anului 2021 că a primit prima doză de vaccin anti-COVID-19 şi i-a încurajat şi pe alţii să se vaccineze, însă Palatul Buckingham a refuzat să confirme dacă ea a primit sau nu doze ulterioare, precizând că nu comentează asupra unor chestiuni medicale private.

Charles a confirmat în decembrie că atât el, cât şi soţia sa, Camilla, au primit dozele booster, mai scrie Reuters, citat de Agerpres. El s-a întâlnit marţi la Castelul Windsor cu regina Elisabeta a II-a. Aceasta revenise luni la castelul din vestul Londrei şi urma să îşi reia activităţile obişnuite după ce a sărbătorit într-un cadru privat împlinirea a 70 de ani de când a urcat pe tron. Camilla şi-a continuat joi angajamentele la Londra şi a fost testată negativ pentru COVID-19.

Miercuri, Charles a participat la o recepţie pentru British Asian Trust, unde imaginile l-au surprins discutând cu alţi invitaţi, printre care ministrul de finanţe, Rishi Sunak, şi ministrul de interne, Priti Patel. Un purtător de cuvânt al lui Sunak a declarat că ministrul a fost testat negativ pentru COVID-19 joi.

Charles a mai fost testat pozitiv pentru coronavirus în martie 2020, prinţul declarându-se "norocos" pentru că a prezentat doar simptome uşoare. Fiul său, prinţul William, a contractat virusul la scurt timp după tatăl său în 2020.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
De ce au fost criticaţi Carmen şi Klaus Iohannis de Paştele ortodox! Românii au spus-o direct, după mesajele...
Digi FM
Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii...
Pro FM
Mădălina Ghenea s-a despărțit de Grigor Dimitrov. Românca a rupt tăcerea în ziua de Paște „A fost cea mai...
Film Now
Suri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise...
Adevarul
Povestea unei fotografii tulburătoare din vreme de război. De ce erau așezați copiii „în poziția de rugăciune"
Newsweek
VIDEO Putin, umilit în Marea Neagră. Momentul când o dronă ucraineană distruge o navă de atac rusă
Digi FM
Reacţia unei tinere din Cuba când a ajuns prima dată în România: "Am crezut că acolo mor"
Digi World
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15...
Digi Animal World
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea...
Film Now
Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe...