Video Sanna Marin, în lacrimi după scandalul petrecerilor: „Sunt o ființă umană și tânjesc după bucurie, lumină și distracție”

Data publicării:
Sanna Marin
Sanna Marin s-a scuzat în fața membrilor partidului său, după scandalul petrecerilor. Foto: Profimedia Images

Sanna Marin s-a apărat din nou după scandalul provocat de apariția pe rețelele sociale a unor clipuri video în care apare dansând la o petrecere privată. Marin a spus că uneori „tânjește după bucurie, lumină și distracție” și a precizat și că nu a lipsit „nici măcar o zi” de la muncă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Sunt o ființă umană. Uneori tânjesc și după bucurie, lumină și distracție în mijlocul acestor nori întunecați. Este privat, este bucurie și este viață. Dar nu am lipsit nici măcar o zi de la muncă”, a spus șefa guvernului de la Helsinki, cu vocea tremurândă și cu ochii înlăcrimați.

Prim-ministra Finlandei a făcut declarațiile în fața membrilor partidului pe care îl conduce și a fost ovaționată și aplaudată de aceștia.

Sanna Marin a fost vizată de critici în ultima săptămână în urma scurgerii în mass-media a unor înregistrări video de la o petrecere privată la care ea a participat cu o săptămână înainte şi în care şefa guvernului poate fi văzută dansând şi cântând exuberant împreună cu prieteni ai săi. Ea a făcut ulterior, pentru a „disipa suspiciuni”, un test antidrog care a ieşit negativ.

Sanna Marin, în vârstă de 36 de ani, a recunoscut că ultimele câteva zile nu au fost unele uşoare pentru ea, dar că ea are încredere că oamenii apreciază ceea ce politicienii fac pe plan profesional, nu în viaţa lor privată.

„Eu nu am lipsit nicio singură zi de la muncă şi nu am lăsat nicio sarcină nerealizată”, a declarat şefa guvernului finlandez. „Eu învăţ şi eu îmi fac jobul la fel de bine ca întotdeauna”, a dat ea asigurări.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri