Foto Un tablou cu Bill Clinton în rochie a fost găsit în casa miliardarului Jeffrey Epstein, care s-a sinucis în închisoare

Data actualizării: Data publicării:
Hillary Clinton Campaigns Across US One Day Ahead Of Presidential Election
Foto: Gulliver/Getty Images

Un tablou care îl înfățișează pe Bill Clinton purtând o rochie și pantofi cu tocuri a fost găsit în casa miliardarului Jeffrey Epstein care s-a sinucis sâmbătă în închisoare unde aștepta procesul pentru acuzații de abuz sexual și trafic de minori, relatează publicația  New York Post, citată de Mediafax.

Surse din poliție au dezvăluit pentru jurnaliștii americani că tabloul care îl înfățișează pe fostul președinte se afla în casa deținută de Epstein în Manhattan. „Era pe perete- imediat ce intrai într-o cameră în dreapta. Toți cei care îl vedeau râdeau”, a spus sursa celor de la NY Post.

Artista care a realizat pictura, Petrina Ryan-Kleid, a declarat că nu știa că lucrarea sa a ajuns în casa lui Jeffrey Epstein.

Tabloul îl înfățișează pe Bill Clinton îmbrăcat cu o rochie albastră asemănătoare celei asociate cu Monica Lewinsky în scandalul relației lor. Președintele își ține picioarele atârnate peste mânerul scaunului și poartă pantofi roșii cu toc înalt. Tabloul este intitulat „Parsing Bill/ Analiza lui Bill”.

Miliardarul american Jeffrey Epstein a fost găsit mort în celula sa într-o închisoare din New York, în aşteptarea procesului pentru acuzaţii de abuz sexual şi trafic de minori. Epstein pledase nevinovat şi a fost reţinut fără a avea dreptul la cauţiune. Pe numele său au fost formulate două capete de acuzare pentru trafic de minori, pentru care risca o pedeapsă cu până la 45 de ani de închisoare. Acesta mai încercase să se sinucidă pe 25 iulie, fiind găsit în stare de inconştienţă şi cu răni la gât în celula sa de la o închisoare din Manhattan, New York.

În urmă cu 11 ani, Epstein, în vârstă de 66 de ani, care avea legături cu Hollywood-ul şi lumea politică din SUA, a fost condamnat la 18 luni de închisoare, după ce a pledat vinovat la acuzaţiile de solicitare a serviciilor unor prostituate. Atunci, el a fost acuzat că, împreună cu asistenţii săi personali, ademenea minore în locuinţa sa din Palm Beach, Florida, sub pretextul „masajelor”. Ulterior, acesta le viola sau agresa sexual şi le plătea cu sume cuprinse între 200 şi 1.000 de dolari. Sentinţa i-a fost apoi redusă la 13 luni, cu un an de supraveghere judiciară. Totodată, a fost înscris în registrul naţional al infractorilor sexuali. În închisoare, Epstein a trăit într-o celulă privată. El putea părăsi închisoarea 12 ore pe zi, pentru a merge la birou, o situaţie criticată de analiştii în domeniu.

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Dezvăluiri după ce Simona Halep a abandonat la Trophee Clarins. Ce a pățit înainte de primul tur de la Paris
Digi FM
Adriana Bahmuțeanu, revoltată după ce Selly a ținut un discurs la NATO: „Ce legătură are el, de ce nu...
Pro FM
CRBL ar avea o nouă iubită, la nici două luni de când a anunțat divorțul de soție. Tânăra care l-ar fi...
Film Now
Tom Cruise, surprins la bustul gol pe o plajă din Mallorca. La 61 de ani, celebrul actor cucerește cu fizicul...
Adevarul
Cum ar arăta Bucureștiul dacă politicienii s-ar ține de promisiunile din campanie
Newsweek
RECALCULARE Care pensionari iau 1.000 lei în plus la pensie, deși s-au pensionat înainte de 60 ani?
Digi FM
Soția lui Cristi Tănase, acuzații teribile la adresa lui: „A strâns-o pe mama de gât!” Fotbalistul, extrem de...
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul...
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Când ar fi apărut problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu erau pe...
UTV
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa...