Un om de afaceri s-a sinucis, convins, în mod eronat, că soția îl înșală

Data actualizării: Data publicării:
phin bpns
FOTO: BPNS

Un bărbat din Marea Britanie s-a sinucis după ce a crezut, în mod eronat, că soția cu care era căsătorit de 13 ani, are o aventură cu un alt bărbat.

phin bpns
FOTO: BPNS

Phil Smith avea 52 de ani și recent se mutase din vila sa de 1.5 miliarde de lire pe care o împărțea cu soția sa, Violetta. Bărbatul a luat decizia după ce și-a urmărit partenera de viață și a văzut-o cu alt bărbat, notează The Telegraph.

La câteva zile, bărbatul a condus 59 de kilometri și s-a spânzurat de plafonul unui acoperiș, convins fiind că soția sa se vede în secret cu un alt bărbat.

Bărbatul suferise un accident vascular în 2012 și a rămas afectat atât fizic, cât și psihic, el luptându-se de atunci cu depresia.

Soția bărbatului a declarat că aveau des certuri și că discutaseră despre divorț, în urmă cu un an, dar au decis să rezolve problemele și să rămână împreună, întrucât el „nu-și închipuia viața fără ea”.

phiul smith sotie
FOTO: BPNS

Femeia a adăugat că nu avea o relația cu alt bărbat și spera să se împăce cu el. 

Phil Smith lucra ca director general la Orbis Software. El avea doi copii din prima căsătorie și alți trei din al doilea mariaj al său, cu Violetta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri