Video Un bărbat a fost arestat în direct la TV după ce băiețelul său de 4 ani a fost filmat cu un pistol în mână

Data actualizării: Data publicării:
Un bărbat a fost arestat în direct la TV după ce băiețelul său de 4 ani a fost filmat cu un pistol în mână
Un bărbat a fost arestat în direct la TV după ce băiețelul său de 4 ani a fost filmat cu un pistol în mână Sursa: captură YouTube

Un bărbat a fost arestat în timpul unei transmisiuni în direct la televizune, în statul american Indiana, după ce fiul său de patru ani a fost filmat cu o armă în mână, potrivit BBC.

Shane Osborne, în vârstă de 45 de ani, a fost acuzat de neglijență, după ce vecinii au sunat la 911 să spună că pe holul clădirii e un copil care are o armă de mână, a spus poliția.

Arestarea a fost filmată la emisiunea TV On Patrol: Live.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În timpul emisiunii a fost difuzată o înregistrare video de pe o cameră de supraveghere în care apare băiatul care se joacă cu o armă și chiar pare să apese pe trăgaci.

Inițial, Osborne le-a spus polițiștilor că nu există arme în casă, susținând că s-a simțit rău toată ziua și că a dormit, au spus reprezentanții Poliției din Beech Grove.

„Nu am o armă. Nu am adus niciodată o armă în această casă. Dacă există, este a vărului meu””, le-a spus el polițiștilor, în emisiunea în care polițiștii din Beech Grove sunt filmați în misiune.

El a adăugat că nu și-a dat seama că fiul său ieșise afară, pe holul clădirii. În timp ce polițiștii se aflau la fața locului, un vecin a adus o înregistrare video în care apare copilul cu un pistol în mână. Poliția a găsit apoi arma de foc în apartamentul lui Osborne, iar acesta a fost reținut. Totul a fost transmis în direct la televiziune.

Primarul din Beech Grove, Dennis Buckley, a declarat postului local WTHR că a fost „îngrozit” de incident.

„Sunt foarte bucuros că nimeni nu a fost rănit, în special copilul. Apreciez măsurile rapide luate de Departamentul de Poliție din Beech Grove”, a adăugat el.

Incidentul are loc la mai puțin de o lună după ce un elev de 6 ani și-a împușcat profesoara într-o școală primară din Virginia.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri