Harvey Weinstein se simte rău în închisoare, după ce s-ar fi reinfectat cu noul coronavirus

Data actualizării: Data publicării:
Harvey Weinstein pozat printr-o ușă rotativă
Harvey Weinstein a fost condamnat la 23 de ani de închisoare. Foto: Getty Images

Fostul producător de film american Harvey Weinstein, condamnat la 23 de ani de pușcărie după ce a fost găsit vinovat de viol și agresiune sexuală, se simte, în prezent, rău și este monitorizat „îndeaproape" în închisoare, după ce s-ar fi infectat cu noul coronavirus, informează Agerpres.

În vârstă de 68 de ani, Weinstein se află în izolare cu temperatură de 38,3 grade Celsius „şi ar putea avea coronavirus”, potrivit site-ului TMZ.

Reprezentanţii fostului producător de film au declarat că nu pot „nici să confirme, nici să nege” un eventual rezultat pozitiv la testul pentru COVID-19.

Harvey Weinstein este închis la penitenciarul Wende Correctional Facility (Wende CF) din statul New York, unde execută o condamnare de 23 de ani de închisoare, după ce în februarie a fost găsit vinovat pentru viol și agresiune sexuală.

Peste 80 de femei, printre care actriţe precum Angelina Jolie, Salma Hayek şi Gwyneth Paltrow, l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărţuire sexuală, viol sau agresiune.

În luna martie a acestui an, Weinstein a fost pus în carantină, după ce a fost depistat pozitiv cu Sars-Cov-2.

Pe lângă condamnarea din New York, Weinstein se confruntă cu 11 acuzații de agresiune sexuală în Los Angeles

Fostul mogul de la Hollywood este considerat vulnerabil la coronavirus din cauza vârstei, a greutăţii excesive şi a altor probleme medicale, inclusiv a unei afecţiuni cardiace şi a hipertensiunii.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat de Corecţii şi Supraveghere Comunitară din New York (NYSDOCCS) a declarat că nu poate să comenteze cazuri individuale, dar a spus că orice persoană care prezintă simptome de COVID-19 este imediat izolată şi testat.

Reprezentanţii lui Weinstein au declarat că „lucrează cu NYSDOCCS şi cu echipa excelentă de la Wende CF pentru a se asigura că domnul Weinstein primeşte îngrijirea medicală adecvată de care are nevoie”.

Luna trecută, la adresa sa au fost formulate alte şase capete de acuzare de agresiune sexuală, ceea ce înseamnă că în prezent se confruntă cu unsprezece acuzaţii de agresiune sexuală în Los Angeles.

Oficialii din Los Angeles au început procedurile de extrădare, urmând ca o altă audiere de extrădare să aibă loc în decembrie.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri