O femeie din Iași a fost bătută și înjurată în plină stradă de un taximetrist. "Mi-a deschis portiera, mi-a băgat pumnul în piept"

Data publicării:
sofer nervos trafic
Taximetristul ar fi înjurat-o pe femeie, după care a năvălit asupra ei la volan și a lovit-o. Credit foto: Guliver/Getty Images

O femeie din Iași a fost bătută și înjurată în plină stradă de un taximetrist, chiar sub ochii nepoatei de 8 ani. Totul ar fi pornit, spune femeia, de la mașina pe care și-o lăsase parcată "poate nu în cel mai potrivit loc", cât timp a intrat la o farmacie. Nervos că nu avea loc să treacă, bărbatul a tăbărât peste femeie la volan. Polițiștii îl caută acum pe taximetrist, pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă, scrie BZI.ro.

Incidentul a avut loc vineri, 9 iunie 2023, în jurul orei 16:00. Femeia de 58 de ani se afla cu nepoata de 8 ani în mașină și a oprit, timp de câteva minute, la o farmacie de pe Bulevardul Independenței din Iași.

"Am parcat acolo, poate nu în cel mai potrivit loc, și m-am dus la farmacie. Toată această acțiune a durat cel mult două minune. Când m-am întors, un taximetrist care a parcat în spatele meu a început să urle dacă este al meu cazanul din față, că să-l mult cât mai repede pentru că el n-are loc pe unde să treacă și că trebuie să-și ia copilul de la grădiniță. În condițiile în care era loc...", spune femeia.

Bărbatul ar fi înjurat-o pe femeie, după care ar fi blocat-o în trafic și s-ar fi năpustit asupra ei la volan.

"M-a înjurat în toate felurile și, așa speriată cum eram, i-am spus să nu mai urle pentru că mut mașina imediat. Am urcat în mașină, am mutat-o, el m-a depășit și a parcat la un metru în fața mea, blocându-mă. A coborât, a venit la mine și mi-a deschis portiera, mi-a băgat pumnul în piept și după mi-a dat cu cotul în barbă. M-am speriat foarte tare, omul tremura de nervi și se înroșise la față. Era și nepoata mea, în vârstă de 8 ani, care a asistat la toată scena", a povestit femeia pentru BZI.ro.

Ulterior, taximetristul i-ar fi scos cheile din contact și i le-a aruncat în stradă, susține victima.

"Nu vă pot explica ce frică m-a cuprins. Erau mulți oameni care au văzut comportamentul taximetristului (...) nu făcusem o greșeală de neiertat, dar taximetristul zbiera că trebuie să-și ia copilul de la grădiniță (...) A fugit ulterior, iar de frică nu am reușit să rețin numărul mașinii”, a mai spus victima, care a depus, luni, plângere la poliție.

"La data de 12 iunie 2023, polițiștii Secției nr. 2 Poliție Iași au fost sesizați în scris cu privire la faptul că o femeie a fost agresată fizic de către un bărbat pe raza municipiului Iași. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Cercetările continuă", au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Bărbatul, scrie BZI.ro, este căutat acum de polițiști pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Dezvăluiri după ce Simona Halep a abandonat la Trophee Clarins. Ce a pățit înainte de primul tur de la Paris
Digi FM
Adriana Bahmuțeanu, revoltată după ce Selly a ținut un discurs la NATO: „Ce legătură are el, de ce nu...
Pro FM
CRBL ar avea o nouă iubită, la nici două luni de când a anunțat divorțul de soție. Tânăra care l-ar fi...
Film Now
Tom Cruise, surprins la bustul gol pe o plajă din Mallorca. La 61 de ani, celebrul actor cucerește cu fizicul...
Adevarul
Cum ar arăta Bucureștiul dacă politicienii s-ar ține de promisiunile din campanie
Newsweek
Franța dă Ucrainei rachete Aster de apărare aeriană. România nu dă Patriot, deși „nu e descoperită"
Digi FM
Soția lui Cristi Tănase, acuzații teribile la adresa lui: „A strâns-o pe mama de gât!” Fotbalistul, extrem de...
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul...
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Când ar fi apărut problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu erau pe...
UTV
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa...