Video Primele imagini cu infractorul urmărit internațional din Timișoara, care a fugit după ce a fost oprit întâmplător în trafic

Data actualizării: Data publicării:
sofer fugar timis
Sursa foto: captură Digi24

Au apărut imaginile cu poliţiştii din Timiş care au încercat să oprească un şofer fugar, pe numele căruia există un mandat internațional de arestare. Filmarea de pe camerele de supraveghere surprinde momentul în care agenții îndreaptă armele spre individ. În loc să oprească, șoferul dă în marșarier și apoi demarează în trombă. La 24 de ore de la incident, bărbatul este în continuare de negăsit, transmite IPJ Timiș, citat de News.ro.

Urmărirea ca în filme de pe șoselele din Timișoara a avut loc miercuri, în plină zi. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate oberva cum polițiștii încearcă să blocheze mașina bărbatului în trafic, dar autospeciala este lovită. Cei doi agenți de poliție coboară din autoturism și îndreaptă armele spre fugar. Deloc intimidat, bărbatul dă în marșarier și își continuă apoi cursa nebună prin oraș. 

Pentru a-l determina să oprească, unul dintre agenți a tras un foc de armă în plan vertical, a transmis IPJ Timiș. Ca să scape de oamenii legii, fugarul a abandonat apoi autoturismul în curtea imobilului, a dat jos numerele de înmatriculare ale mașinii și s-a făcut nevăzut. 

La 24 de ore de la incident, bărbatul este încă în libertate. Zeci de polițiști au împânzit orașul și sunt pe urmele lui. Surse din anchetă spun că şoferul este un bărbat de etnie romă, care are mandat internaţional de arestare pe numele său, mai scrie sursa citată. 

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri