San Francisco, al doilea oraș în care Uber trimite clienților mașini care se conduc singure

Data publicării:
uber

Uber va trimite, începând de astăzi, mașini fără șofer clienților UberX din San Francisco. Anunțul a fost făcut de companie pe site-ul oficial.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În septembrie am introdus pentru prima dată serviciul Self-Driving Ubers în Pittsburgh. Trei luni mai târziu lansăm serviciul în San Francisco, prin intermediul modelului XC90 de la Volvo”, se arată în comunicatul companiei.

Începând de astăzi, cei care solicită un UberX din San Francisco vor primi o mașină care se conduce singură, dacă există una disponibilă. Extinderea acestui serviciu-pilot ne permite să continuăm să îmbunătățim tehnologia. Cu drumurile sale dificile și adesea condiții de vreme variate, Pittsburgh a oferit o gamă largă de experiențe. San Francisco vine cu propriile sale provocări, inclusiv mai multe biciclete de pe drum, cu densitate mare de trafic și benzi înguste”, au mai anunțat cei de la Uber.

Totuși, potrivit TechCrunch, mașinile autonome nu vor funcționa complet fără șofer pentru moment. Fiecare autoturism va avea un șofer de siguranță și un inginer de testare la bord care se vor ocupa de conducere manuală atunci când este necesar și vor monitoriza rezultatele testelor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri