Miliardarul Warren Buffett şi-a făcut cont pe Twitter: „Warren este aici”

Data publicării:
buffett admin

Miliardarul Warren Buffett şi-a învins teama faţă de noile tehnologii şi şi-a făcut cont pe Twitter, ca răspuns pentru o provocare venită din partea unei jurnaliste de la revista Fortune, care a şi moderat o sesiune de întrebări şi răspunsuri cu public. Contul de Twitter al cunoscutului om de afaceri s-a transformat instantaneu într-un succes.

Warren is in the house” („Warren este aici”) este primul mesaj postat pe contul twitter.com/warrenbuffett. La cei 82 de ani ai săi, al patrulea cel mai bogat om din lume - potrivit ultimului clasament al revistei Forbes - crede că debutul său pe reţeaua socială este un gest curajos şi a tratat cu mult umor provocarea. La vederea tabletei de pe care urma să îşi posteze primul mesaj, reacţia sa a făcut deliciul publicului: „Muşcă?

Contul a fost un succes imediat: în primele zece minute a adunat 10.000 de fani, iar analiştii economici s-au grăbit să analizeze reacţia pozitivă. Ei spun că, dacă fanii ar fi fost dolari, contul de pe platforma de microblog ar fi fost cea mai bună investiţie a miliardarului, adică 1000 de dolari pe minut.

În termeni de finanţe reale, cea mai profitabilă investiţie a magnatului a fost achiziţionarea de acţiuni Goldman Sachs în 2008, de pe urma cărora a obţinut dividende calculate la 900 de dolari pe minut.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri