Și-a înjunghiat fratele în zona inimii de 4 ori, după o ceartă de la bani. Agresorul, arestat preventiv

Data publicării:
barbat cu cutit in mana
Un elev a fost atacat și lovit cu cuțitul în spate de un bărbat, în fața unui liceu din Galați. Foto: Guliver/Getty Images

Un bărbat din județul Constanța a fost arestat preventiv, după ce și-a înjunghiat fratele cu 6 lovituri de cuțit, dintre care 4 în zona inimii. Scandalul între cei doi frați ar fi pornit de la bani, scrie Focuspress.ro.

Totul s-a întâmplat marți în comuna Castelu, județul Constanța. Cei doi frați locuiau împreună cu mama lor și, în ultima perioadă, se certau des.

Agresorul îi reproșa frecvent fratelui său că nu muncește și deci nu contribuie la cheltuielile casei. Sătul să fie mustrat, victima a pus mâna pe un par și ar fi încercat să îl lovească pe celălalt bărbat, scrie sursa citată.

Nervos, bărbatul a ripostat. A luat un cuțit și și-a înjunghiat fratele de 6 ori: de 4 ori în zona inimii și de două ori la nivelul brațelor.

În urma apelului la 112, tânărul înjunghiat a fost preluat cu elicopterul SMURD și transportat la Spitalul Județean din Constanța. A fost operat și, în prezent, starea lui e stabilă, anunță presa locală.

Agresorul a fost reținut pe loc pentru tentativă de omor, iar miercuri a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri