Adrian Mutu a fost deranjat de atitudinea selecționerului

Data publicării:
piturca mutu 2965765 mediafax foto cosmin dan-58522-1

„Mutu şi-a cerut scuze şi chiar a plâns, ca să nu-l trimit acasă”, a spus Victor Piţurcă. Selecţionerul a fost deranjat că atacantul a întârziat două ore la convocare şi a vrut să-l excludă din lotul pentru dubla cu Ungaria şi Olanda.

Povestea lui Adrian Mutu este puţin diferită de cea a lui Piţurcă. Briliantul şi-a expus punctul de vedere în direct la Digi Sport, în emisiunea Fanatik Show.

„Am fost foarte deranjat mai ales că nu am 20 de ani și nu sunt la prima, a doua selecție. L-am întrebat și mi-a răspuns: pentru că vrea să mă odihnesc. Am vorbit cu domnul Pițurcă înainte, când am avut ultimul antrenament aveam bagajele făcute, m-am dus să mai vorbesc cu el, chiar vrei să plec? Că nu îmi vine să cred. Nea Goe a avut un mare merit că am rămas, a insistat 2-3 ore cât s-a odihnit domnul Pițurcă”, a spus Adrian Mutu.

Și Mircea Sandu l-a susținut pe Mutu, care în cele din urmă a rămas la națională. Briliantul a fost titular și a marcat în poarta Ungariei. Prestația sa n-a fost suficientă însă pentru a-l convinge pe selecționer să-l folosească din primul minut și contra Olandei. În ciuda tuturor problemelor, Mutu n-are de gând să renunțe la prima reprezentativă. Vrea să-l depășească pe Hagi la numărul de goluri.

„Eu nu o să mă retrag niciodată de la echipa națională. Consider o lipsă de respect a te retrage de la echipa naționala. Eu stau bine și pe primul loc, lângă Hagi, că e mare onoare să fiu lângă Hagi, crede-mă, a fost idolul meu din copilărie. Mă simt foarte bine să ajung lângă un idol, chiar eu consider că Hagi rămâne poate cel mai valoros fotbalist al nostru, al tuturor timpurilor”, a mai spus Mutu.

Adrian Mutu a marcat 35 de goluri în 77 de meciuri jucate la prima reprezentativă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri