Camera ascunsă. Bișnițarii vând bilete la returul România - Grecia la preț dublu

Data publicării:
bisnitari

După câteva minute petrecute în faţa stadionului Naţional Arena şi echipa Digi24 este îndrumată spre locul unde bişniţarii vând biletele pentru întâlnirea dintre România și Grecia.

Fără să se ascundă, bărbaţii încep negocierile. Totul ţine de locul pe care vrei să-l ocupi în tribune şi de suma pe care o ai la dispoziţie.

Preţul la negru al biletului pentru un loc la tribuna 1 este aproape dublu față de cel oficial. Cum la casele de bilete nu se mai găseşte niciun tichet, vânzătorii îşi încearcă norocul.

Biletele pentru meciul de marţi al naţionalei de fotbal s-au vândut în mai puţin de 5 zile. Multe tichete au fost cumpărate de cei care acum le dau la suprapreţ.

„Pe lângă faptul că suporterii cumpără dublu sau aproape triplu preţul biletelor, riscă să fie înşelaţi, să li se dea bilete false, iar când ajung la stadion biletul să nu le fie recunoscut”, a afirmat Georgian Enache, Jandarmeria Bucureşti.

Iar dacă stadionul va fi plin marți, la revenirea din Grecia, niciun suporter nu i-a așteptat pe tricolori la Aeroportul Otopeni

Vizibil dezamăgiţi după înfrângerea suferită la Atena, jucătorii au ajuns la Bucureşti puţin după ora prânzului. Dorin Goian a fost chiar la un pas să greşească autocarul care i-a transportat pe sportivi spre cantonamentul din Mogoşoaia.

Ca să ajungă la Campionatul Mondial de Fotbal, tricolorii trebuie să înscrie cel puţin două goluri şi să nu primească niciunul în partida cu Grecia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri