Soția lui Michael Schumacher cere presei să plece de la clinica din Grenoble şi să-i lase familia în pace

Data publicării:
schumacher

Foto: Mediafax

Este important să menajăm medicii şi spitalul pentru a-şi putea desfăşura activitatea liniştiţi. Vă rog, de asemenea, să ne lăsaţi familia în pace”, a scris Corinna Schumacher într-un comunicat adresat insituţiilor mass-media.

„Aveţi încredere, vă rog, în declaraţiile medicilor şi părăsiţi clinica. Vă rog să ne susţineţi în lupta comună pentru Michael”, a adăugat soţia lui Schumacher, potrivit Mediafax. 

Luni seară, un apropiat al fostului pilot a afirmat că starea de sănătate „s-a ameliorat uşor”. Potrivit medicilor de la spitalul din Grenoble, starea lui Schumacher arată „uşoare semne de îmbunătăţire”, a precizat acest apropiat pentru agenţia Sid, adăugând că, totuşi, starea pilotului este critică.

Tot luni, spitalul din Grenoble anunţase că starea de sănătate a germanului Michael Schumacher este considerată tot „stabilă”, dar „critică” de către echipa medicală.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul a fost operat până acum de două ori.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri