Tricolorii au revenit acasă. Nicio declarație după înfrângerea suferită în Grecia

Data publicării:
147166 147166 romania vs andorra

ACTUALIZARE ORA 15.00 Victor Pițurcă și jucătorii de la națională au refuzat să facă vreo declarație. Niciun suporter nu i-a întâmpinat. Cel mai probabil, ei au plecat de la aeroport direct către baza de antrenament de la Mogoșoaia.

------------------------------

Avionul cu care echipa națională de fotbal a României revine în țară urmează să aterizeze pe Aeroportul Internațional Henri Coandă la ora 14.30.

Cel mai probabil, tricolorii nu vor fi așteptați de suporteri la aeroport după meciul slab de la Pireu, câștigat de Grecia cu 3-1.  

Returul meciului de baraj cu Grecia, decisiv pentru calificarea la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, se va disputa marți, pe Arena Națională. 

„Șansele sunt mici în momentul de față, însă vom face totul pentru a reuși calificarea”, a spus Victor Pițurcă, după înfrângerea de la Pireu.

Întrebat dacă se poate schimba ceva până la meciul retur, selecționerul a răspuns: „Cu siguranță că cei doi jucători sunt o mare pierdere pentru noi, cum a fost și Chiricheș în seara asta, Din păcate, noi nu avem mulți jucători de valoare, care să-i înlocuiască pe cei pierduți în seara asta. Dar vom încerca cu cei care vor juca în locul lor să facem un meci bun și, de ce nu, să și câștigăm la retur”.

  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri