Galerie Foto Cristiano Ronaldo scapă de procesul de viol din SUA

Data actualizării: Data publicării:
cristiano ronaldo flancat de iubita lui georgina si de fiul cristiano jr
Cristiano Ronaldo a fost acuzat de viol de o femeie din Statele Unite Foto: Profimedia Images

Un judecător american a decis să respingă deschiderea procesului intentat pentru viol în cazul fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo, pe motiv că avocatul femeii care îl acuză s-a bazat pe înregistrări obținute ilegal. Kathryn Mayorga susține că fotbalistul de la Manchester United a violat-o la un hotel din Las Vegas în 2009, relatează BBC.

Leslie Mark Stovall, avocatul lui Kathryn Mayorga, ar fi acționat cu „rea-credință”, a decis o judecătoare din SUA Foto: Profimedia Images
Leslie Mark Stovall, avocatul lui Kathryn Mayorga, ar fi acționat cu „rea-credință”, a decis o judecătoare din SUA Foto: Profimedia Images

Ronaldo, care neagă acuzațiile, nu a fost pus niciodată sub acuzare de procurori, în lipsa unor probe concludente.

El ar fi ajuns la o înțelegere amiabilă cu presupusa victimă, în 2010. Numai că după nouă ani de la presupusele fapte, femeia s-a decis că ceară milioane de dolari în plus față de cei 375.000 de dolari pe care i-a primit inițial. Kathryn Mayorga a argumentat că, deși a fost de acord cu înțelegerea amiabilă la scurt timp după presupusul incident, trauma emoțională de la acea vreme nu i-a permis să participe la procesul de mediere și s-a simțit presată să accepte oferta.

Înainte de a depune plângerea, avocatul ei, Leslie Stovall, a primit informații și documente „obținute în mod ilicit”, care erau confidențiale și de natură privată, a argumentat judecătorul districtual american Jennifer Dorsey. Magistrata a spus că avocatul i-a adus prejudicii lui Cristiano Ronaldo, pentru că s-a comportat cu „rea-credință” prin folosirea repetată a documentelor private furate ca să continue cazul.

Într-o hotărâre de 42 de pagini, publicată vineri, judecătoarea Dorsey îl acuză pe avocatul Leslie Stovall de abuz și ocolirea flagrantă a procedurii adecvate de litigiu și, în consecință, a decis că reclamanta Kathryn Mayorga „pierde posibilitatea de a continua acest caz”.

Și anul trecut un judecător recomandase respingerea cazului din cauza comportamentului avocatului Leslie Stovall.

Kathryn Mayorga a raportat la poliția din Las Vegas o agresiune în 2009, dar a refuzat să precizeze unde a avut loc și cine a fost atacatorul. Drept urmare, poliția nu a putut să efectueze o anchetă semnificativă. Acuzațiile au fost investigate din nou în 2018, la cererea ei.

În 2017 apăruse însă în revista germană „Der Spiegel” un articol care relata că, în 2010, presupusa victimă ajunsese la o înțelegere extrajudiciară cu fotbalistul în termenii căreia a fost de acord să nu facă publice niciodată acuzațiile.

Avocatul ei a declarat că femeia s-ar fi răzgândit și a decis să deschidă cazul fiind inspirată de mișcarea #MeToo.

Cristiano Ronaldo, astăzi în vârstă de 37 de ani, nu a negat că s-a întâlnit cu Kathryn Mayorga în Las Vegas în 2009, dar a spus că ceea ce s-a întâmplat între ei a fost de comun acord.

Unul dintre cel mai bine plătiți sportivi din lume, Cristiano Ronaldo are cinci copii. A devenit pentru prima dată tată al unui băiat, Cristiano Jr., născut la 17 iunie 2010 în Statele Unite (la un an după presupusul viol din Las Vegas). El a declarat că are custodia deplină a copilului și că nu va dezvălui public identitatea mamei, conform unui acord cu aceasta.

În ianuarie 2015, Ronaldo a anunțat că relația sa de cinci ani cu modelul rus Irina Shayk s-a încheiat.

Apoi Ronaldo a devenit tată de gemeni, Eva și Mateo, care s-au născut pe 8 iunie 2017, tot în Statele Unite, prin intermediul unei mame surogat.

În prezent, el are o relație cu modelul argentiniano-spaniol Georgina Rodríguez. A născut și ea o fetiță, Alana Martina, pe 12 noiembrie 2017, la câteva luni după gemenii de la mama surogat.

Cuplul aștepta anul acesta o a doua pereche de gemeni, dar băiatul a murit în timpul nașterii. Fetița care a supraviețuit se numește Bella Esmeralda.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri