DERBY. Dinamo-Steaua: Laurenţiu Reghecampf își ironizează adversarii

Data publicării:
laurentiu reghecampf steaua banca

Campioni detașați în sezonul trecut din Liga 1, steliștii s-au întrecut în ironii la adresa marii rivale Dinamo înaintea duelului direct de pe Arena Națională. Laurențiu Reghecampf a dat tonul în conferința de presă dinaintea episodului cu numărul 129 al derby-ului românesc. Antrenorul campioanei a comparat disputa cu eterna rivală cu un meci împotriva nou-promovatei FC Botoșani. 

Ne dorim foarte mult să câştigăm meciul şi acest lucru se va întâmpla.Nu există echipă în România în momentul de faţă care să poată pună probleme Stelei, cu atât mai puţin Dinamo. Nu înseamnă nimic că jucăm cu Dinamo sau Botoșani - tot trei puncte sunt”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Şi numărul spectatorilor de pe Arena Naţională a fost subiect de ironie pentru reprezentanţii Stelei.

„Din câte înțeleg, nu e o asistență foarte mare din partea organizatorilor, dar așa, de vreo 15-20.000, se vor strânge și ei (...) Ei au zis de vreo 40.000. De mâini, poate”, a spus și Mihai Stoica, manager general al Stelei.

Peste 800 de jandarmi și 300 de polițiști vor asigura ordinea pe Arena Națională. Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.30. Marele derby al Ligii 1, Dinamo - Steaua, va fi transmis în direct la Digi Sport 1 duminică, de la 21:30.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri