LIGA 1. Pandurii – Dinamo 2-0. „Câinii” s-au îndepărtat de podium

Data publicării:
dinamo

Duelul pentru un loc pe podium, Pandurii - Dinamo, s-a încheiat cu victoria echipei lui Cristi Pustai, scor 2-0. Gazdele au urcat pe locul trei şi au patru puncte avantaj în faţa alb-roşiilor.

Prima repriza a duelului dintre Pandurii și Dinamo s-a încheiat cu scor alb pe tabela de marcaj, deși ambele echipe au fost aproape de deschiderea scorului. Nistor a nimerit bara cu un șut din afara careului, iar Rus nu a reușit să îl învingă pe Mingote cu două minute înainte de finalul primei părți.

Gazdele au deschis scorul în minutul 50, când Ibeh a scăpat spre poartă după o eroare a lui Dragoș Grigore și l-a executat cu sânge rece pe Naumovski.

Dinamoviștii au replicat prin Dănciulescu, însă șutul veteranului din atacul lui Cornel Țălnar a fost respins în corner de Mingote. Cu un sfert de oră înainte de final, Nistor a lămurit problema învingătoarei cu un şut în vinclu la capătul unei acţiuni colective de atac a gazdelor.

Pandurii - Dinamo s-a terminat 2-0, rezultat care a dus echipa lui Cristi Pustai pe locul trei în clasament. Dinamoviştii au rămas pe locul cinci, la patru puncte în urma podiumului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri