FCSB - Lazio. Inzaghi nu a adus la București patru jucători importanți

Data actualizării: Data publicării:
SS Lazio v Udinese Calcio - Serie A
Foto: Gulliver/GettyImages

Lazio a ajuns la Bucureşti şi Radu Ştefan a fost unul dintre jucătorii care au ieşit cel mai repede din aeroport. Fundaşul român a salutat jurnaliştii, dar nu a dat nicio declaraţie, scrie Digi Sport.

SS Lazio v Udinese Calcio - Serie A
Foto: Gulliver/GettyImages

Antrenorul Simone Inzaghi a lăsat acasă patru jucători importanţi: De Vrij, Luis Alberto, Parolo şi Marusic. Lazio îl are în lot pe Felipe Anderson, dar brazilianul s-a certat cu antrenorul şi nu a fost în lot pentru partida cu Napoli. A fost reprimit la antrenamente după ce şi-a cerut scuze, dar va fi rezervă în meciul cu FCSB din șaisprezecimile Europa League.

Însă, poate cel mai important jucător care va intra în teren contra FCSB este Ciro Immobile, atacantul care a înscris 20 de goluri în Seria A. 

Jurnaliştii italieni au riscat o echipă probabilă. Ei susţin că Ştefan Radu va începe meciul pe banca de rezerve.

Echipa probabilă a lui Lazio: Strakosha - Bastos, Luiz Felipe, Caceres - Basta, Murgia, Lucas Leiva, Milinkovici-Savici, Lukaku - Nani, Caicedo

Rezerve: Guerrieri, Wallace, Șt. Radu, Patric, Lulici, Felipe Anderson, Immobile

În tabăra cealaltă, „steliștii” speră să câștige joi seară pe Arena Națională și să se califice mai departe în Europa League.

„Obiectivul nostru principal este acela de a câștiga campionatul, dar ne dorim și calificarea cu Lazio. Ambele jocuri sunt foarte grele, și cu Lazio și cu Dinamo. Sper să câștigăm mâine seară, după care vom vedea ce va fi”, a mai spus Nicolae Dică, antrenorul FCSB.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri