FCSB, eliminată din Europa League după ce a fost spulberată la Roma

Data actualizării: Data publicării:
aD04NWQ5NzU4OWMyYzk0NGNhNDI1MjZmOGUyYjM3YjFmZg==.thumb

FCSB a fost eliminată din Europa League după ce s-a înclinat cu scorul de 5-1 (3-0) în meciul cu Lazio Roma, disputat joi, pe Stadionul Olimpic din capitala Italiei, în manşa a doua a şaisprezecimilor de finală ale competiţiei.

ACTUALIZARE 21:55 - Echipa finanțată de Gigi Becali a ratat calificarea în optimile Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 5-1, de Lazio Roma, în manşa retur a 16-imilor competiţiei. În tur, FCSB a câştigat, scor 1-0.

Golurile au fost marcate de Immobile '7, '43, '71, Bastos '35 şi Anderson '51 pentru Lazio, respectiv Gnohere '81 pentru FCSB.

1-0: Immobile a deschis scorul cu un şut la colţul scurt.
2-0: Bastos a înscris cu capul, după un corner de pe partea dreaptă.
3-0: Immobile a marcat din nou, cu un şut la colţul lung.
4-0: Felipe Anderson a dus scorul la 4-0, cu un şut de la marginea careului, în dreapta lui Vlad.
5-0: Immobile a reuşit un al treilea gol, din pasa lui Felipe Anderson
5-1: Gnohere a marcat golul de onoare după o pasă de la Coman.

Lazio: Strakosha - Patric, De Vrij, Caceres (Bastos '26) - Basta, Parolo, Leiva, Luis Alberto (Murgia '68), Lulic - Felipe Anderson (Caicedo '74), Immobile. Antrenor: Simone Inzaghi

FCSB: Andrei Vlad - Benzar, Găman (Bălaşa '61), Planic, Morais - Nedelcu (Filip '46), Teixeira - Man, Budescu, Fl. Tănase (Fl. Coman '46) - Gnohere. Antrenor: Nicolae Dică

Cartonaşe galbene: Basta '30, Immobile '33

Meciul a fost arbitrat de slovenul Slavko Vincic, ajutat de Tomaž Klančnik  şi Andraž Kovacic.

Asistenţi adiţionali au fost Rade Obrenovic şi Roberto Ponis, iar rezervă Grega Kordež.

În tur, FCSB s-a impus, scor 1-0.

Citiți și: 
Concluzia la care a ajuns Becali, după returul dezastruos cu Lazio


DESFĂȘURAREA PARTIDEI, AICI

20.000 încasează fiecare jucător de la FCSB dacă roş-albaştrii dau lovitura şi o elimină pe Lazio. La returul de la Roma, principala grijă a lui Dică rămâne forma lui Andrei Vlad. Portarul a greşit la derby-ul cu Dinamo, dar nu a primit gol de la Lazio în prima manşă, de pe Arena Naţională.

„Vlad a apărat bine în meciurile internaționale, când și echipa a jucat bine. Când echipa a jucat mai slab, la Mediaș, cu CFR, cu Dinamo, și el a apărat mai slab”, a spus Helmuth Duckadam, preşedinte de imagine FCSB.

Am făcut atâtea sacrificii pentru a ajunge aici. Aşadar, vom face tot ce ţine de noi pentru a ne califica, vom juca cu cea mai bună formaţie posibilă”, a spus Simone Inzaghi, antrenor Lazio.

Chiar înainte de returul cu FCSB, Lazio a oprit seria de cinci partide fără victorie, în toate competiţiile. Luni seara, a învins-o pe Verona, cu dubla lui Immobile.

LAZIO - FCSB. Echipele probabile

Lazio (3-5-2): Strakosha - Caceres, de Vrij, Wallace - Basta, Lucas Leiva, Murgia, Milinkovic-Savic, Lulic - Felipe Anderson, Immobile

FCSB (4-2-3-1): Vlad - Benzar, Găman, Planic, Morais - Nedelcu, Cr. Tănase - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere

10.000 de români sunt așteptați la meciul de fotbal Lazio - FCSB

Mihai Stoica a declarat că ştie că pe Olimpico vor fi mulţi fani ai roş-albaştrilor.

Nu mă aștept, ci știu că vin foarte mulți români. Sunt șanse să vină mai mulți decât italieni, iar chestiile astea, că au fost 15.000 pe Santiago Bernabeu și am bătut recordul nu știu cine le-a scris, dar probabil că cineva care n-a fost pe acolo. Au fost 35.000 de steliști pe Santiago Bernabeu. Nu știu câți vor fi pe Olimpico, dar când vorbești de Diaspora, în 99 de cazuri din 100 când zici români, zici steliști”, a declarat pe aeroport Mihai Stoica, director sportiv FCSB, potrivit Digi Sport.

Oficialii grupării romane nu sunt de acord cu cei care susțin că joi seară se vor afla 10.000 de fani români, principalul vizat fiind MM Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei. Marco Canigiani, managerul de marketing de la Lazio, a spus că de fapt bucureștenii se vor baza, eventual, pe maximum 5.000 de simpatizanți. În plus, Canigiani a mai precizat că roș-albaștrilor li s-au rezervat, în mod oficial, doar 3.000 de bilete.

„Clubul oaspete are 3.000 de bilete rezervate. Sunt mulți români în Italia care vor fi prezenți în alte sectoare, dar cel mult putem vorbi că vor fi 4.000-5.000 de români la meci. Să spui că vei avea 10.000 de români, mi se pare exagerat!”, a precizat Canigiani.

Același manager de marketing al lui Lazio a mai precizat că până miercuri s-au vândut 20.000 de bilete pentru returul cu trupa lui Nicolae Dică.

82.565 de locuri are Stadio Olimpico din Roma.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri