Petrecerea va avea loc. Steliştii vor sărbători titlul cu numărul 24 marţi, după meciul cu FC Braşov

Data publicării:
14 Steaua - Rapid 5429643-Mediafax Foto-Alexandru Hojda

Petrecerea aşteptată de şapte ani de întreaga suflare stelistă era să nu mai aibă loc, după ce luni Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare. Dacă într-o primă fază toate acţiunile legate de sărbătorirea câştigării campionatului au fost anulate, ieri conducerea clubului a revenit la sentimente mai bune faţă de suporteri şi jucători. 

„Au fost prea multe reacţii din partea fanilor, care erau foarte dezamăgiţi. Am vorbit cu Reghe de dimineaţă, el i-a spus şi lui Gigi că ar fi păcat pentru suporteri şi pentru băieţi să nu sărbătorim. Până la urmă m-au convins ei”, a declarat managerul general al Stelei, Mihai Stoica.

Steliştii mai au însă o nelămurire: nu ştiu dacă vor putea sărbători în Piaţa Constituţiei, aşa cum şiş-ar dori. După meciul cu FC Braşov, jucătorii vor pleca de la Arena Naţională într-un autobuz descoperit.

„Singura problemă pe care o întâmpinăm la ora asta este că nu e permisă nicio manifestare într-un spaţiu public după orele 23.00. În situaţia în care nu vom obţine aprobare să sărbătorim într-o piaţă, vom merge, aşa cum s-a întâmplat la ultimul titlu, în Ghencea, pe terenurile 6 şi 7”, a adăugat MM Stoica.

Meciul Steaua – FC Braşov se joacă marţi şi va fi în direct la Digi Sport 1, la ora 20.30.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri