Bianca Andreescu s-a calificat în finala US Open, unde o va întâlni pe Serena Williams

Data actualizării: Data publicării:
BNP Paribas Open - Day 14
Bianca Andreescu s-a calificat în finala US Open 2019, unde o va întâni pe Serena Williams. FOTO: Getty Images

Bianca Andreescu s-a calificat în finala US Open, după ce a învins-o pe Belinda Bencic, cu scorul de  7-6(3), 7-5, în semifinale. Sportiva canadiană de origine română, aflată pe locul 15 WTA, o va întâlni astfel pe Serena Williams (locul 8 WTA). 

Bianca Andreescu a întâlnit-o pe Belinda Bencici, din Elveția, în semifinalele turneului american. Primul set a fost unul echilibrat, în care cele două și-au câștigat serviciile. În tie-break, Bianca s-a impus cu 7-3.

Al doilea set a început mai bine pentru elvețiancă. Bencici a făcut repede un break și a condus cu 4-1 și, apoi, cu 5-2. A urmat o serie de 5 game-uri consecutive câștigate de Andreescu și partida s-a încheiat, după două ore și 12 minute, cu scorul de 7-6, 7-5.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În finală, Bianca Andreescu o întâlnește pe Serena Williams, care a trecut în forță de Elina Svitolina, cu 6-3, 6-1. În vârstă de 37 de ani, Serena William joacă pentru a 10-a oară în finala de la Flushing Meadows, turneu pe care l-a câștigat de 6 ori.

Serena Williams are ocazia să-și ia revanșa pentru meciul din finala de la Rogers Cup de luna trecută. Atunci, Serena Williams a fost nevoită să abandoneze din cauza durerilor, iar Bianca Andreescu a câștigat trofeul. A rămas însă memorabilă faza în care Bianca s-a dus la Serena, plină de compasiune și fair-play, și a reușit chiar să o facă să zâmbească printre lacrimi.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri