Un adolescent care și-a ucis mătușa nevăzătoare pentru bani a fost reținut în Mediaș

Data publicării:
Bărbat cu cătușe la mâini
O femeie de 54 de ani din judeţul Mehedinţi a fost ucisă de propriul fiu, care ar fi consumator de droguri. Foto: GettyImages

Un adolescent de 17 ani din municipiul Mediaş a fost reţinut, după ce şi-a omorât mătuşa nevăzătoare, căreia i-a furat banii, în urmă cu o săptămână, a anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul din Sibiu.

"Din coroborarea mijloacelor de probă administrate în cauză până în acest moment procesual rezultă următoarele: În data de 06.12.2022 inculpatul, care locuia împreună cu mătuşa sa nevăzătoare, în vârstă de 35 de ani, într-un apartament situat în municipiul Mediaş, a luat hotărârea de a o omorî pentru a-i putea fura banii", se precizează în comunicatul parchetului, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, băiatul şi-a înjunghiat mătuşa, în timp ce aceasta dormea.

"În jurul orelor 22:00 - 23:00 a înjunghiat-o pe aceasta cu un cuţit în zona gâtului în timp ce dormea şi i-a aplicat mai multe lovituri în cap cu un obiect din fier, urmare a loviturilor primite victima decedând. Imediat după aplicarea loviturilor inculpatul a întreţinut cu victima decedată un raport sexual normal. A sustras apoi banii pe care victima îi deţinea şi, totodată, în zilele următoare a folosit fără drept cardul bancar al acesteia", se mai precizează în comunicat.

Tatăl inculpatului a fost cel care a descoperit fapta după aproximativ o săptămână de la săvârşirea ei şi a anunţat organele de poliţie, susţin procurorii.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri