Un tânăr de 21 de ani a fost împușcat în picior, într-un camping din Vama Veche

Data actualizării: Data publicării:
O mașină de poliție parcată.
Foto: George Călin/Inquam Photos

Un tânăr de 21 de ani a fost împușcat în picior, într-un camping din stațiunea Vama Veche. La fața locului s-a deplasat un negociator din cadrul IPJ Constanța, după ce atacatorul, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a amenințat că se sinucide.

ACTUALIZARE 23.15 În urma activităților desfășurate de polițiștii din Constanța, bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a predat arma și a fost imobilizat. 
--------------------------------------------

„La data de 14 iulie a.c., în jurul orei 18. 20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul de Poliție Vama Veche – 2 Mai au fost sesizați cu privire la faptul că, pe fondul unui conflict spontan, într-un camping din stațiunea Vama Veche, un bărbat, de 21 de ani, ar fi fost împușcat în picior, cu o armă, de un bărbat, de 50 de ani,” a transmis IPJ Constanța.

Bărbatul de 21 de ani a fost preluat de ambulanță și transportat la spital.

Cercetările sunt în derulare pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul, dar și pentru identificarea tipului de armă folosit.

De asemenea, la fața locului se află un negociator din cadrul IPJ Constanța, având în vedere faptul că bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a amenințat că se sinucide.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri