ULTIMELE ȘTIRI

Rubrica noastră îți oferă ultimele știri, cele mai importante și interesante informații din lumea politica, din sfera socială sau din sport, știri interne și externe de ultim moment. Află de la noi ultimele știri cu tot ce te interesează să afli, doar la Digi24.

POLO. A 12-a finală consecutivă pentru CSM Digi

sport polo

CSM Digi Oradea va disputa în acest sezon cea de-a 12-a finală consecutivă de campionat. Vicecampioana României a închis seria semifinalei cu Sportul Studenţesc Corona Brasov, în doar trei jocuri.

VIDEO. Vandalism pentru un loc de parcare

masina

Lupta pentru un loc de parcare în Bucureşti duce la situaţii extreme. Un bărbat a ales să îşi facă singur dreptate când a văzut că locul lui este ocupat de un alt autoturism.

PNL atacă la CCR legea privind închisoarea acasă

ludovic orban fb

PNL atacă la CCR legea care le permite unor condamnaţi să-şi execute pedepsele acasă. Liberalii spun că aleşii puterii au făcut actul normativ special pentru politicienii certaţi cu legea.

Putin îl pune, din nou, premier pe Medvedev

putin si medvedev la marea neagra

Preşedintele rus Vladimir Putin l-a propus luni, din nou, în funcţia de premier pe Dmitri Medvedev, după ce a depus jurământul în al patrulea mandat la preşedinţia Rusiei, relatează AFP, preluată de...

PSD lucrează la un proiect privind comunitatea LGBT

170401_LGBT_PSD_01_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune că în partidul pe care îl conduce se lucrează la un proiect de lege prin care să fie legiferat parteneriatul civil, existând discuţii cu reprezentanţii comunităţii...

Vanilia a devenit mai scumpă decât argintul

vanilie

Preţul vaniliei a crescut puternic în ultimii doi ani, la aproximativ 600 de dolari kilogramul, şi a ajuns mai mare decât cel al argintului, dând fiori producătorilor de îngheţată, relatează BBC.

Conducerea PSD schimbă calendarul de plată a pensiilor

liviu dragnea 180115_PSD_CEX_027_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

De luna următoare, dacă vor fi îndeplinite toate procedurile, pensionarii nu vor mai primi pensiile între 9 și 28 ale lunii, ci până în data de 15, a decis conducerea PSD, reunită luni în ședința...