ULTIMELE ȘTIRI

Rubrica noastră îți oferă ultimele știri, cele mai importante și interesante informații din lumea politica, din sfera socială sau din sport, știri interne și externe de ultim moment. Află de la noi ultimele știri cu tot ce te interesează să afli, doar la Digi24.

Liga I își schimbă liderul

cfr cluj

Ardelenii au rămas în inferioritate numerică pe final de meci, iar adversarii au ratat un penalty în prelungiri.

Motocicliști vs șoferi: Lista reproșurilor

auto moto

Numărul răniţilor în accidente în care sunt implicaţi motociclişti e în creştere. Un astfel de eveniment are loc în fiecare zi în România. Iar în timp ce şoferii şi motociclişti îşi fac reproşuri...

Zbor direct peste Ocean, de luna viitoare

otopeni

Anul trecut peste 12 milioane de pasageri au trecut prin aeroporturile Otopeni şi Băneasa, iar autorităţile se aşteaptă ca anul acesta numărul acestora să sară de 14 milioane.

Teama de a merge la dentist, vindecată prin credit

shutterstock_757785106

Teama de a merge la dentist, din cauza costurilor, e acum mai uşor de vindecat. Tratamentul poate fi achitat şi printr-un credit special - suma maximă împrumutată e 20 de mii de lei, iar banii...

METEO | Vin ploile și vremea se va răci

171024_METEO_VREME_ploaie bucuresti_08_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Primăvara foarte caldă ia o pauză de răcoare. De mâine, ploi cu tunete, fulgere şi vânt puternic vor cuprinde aproape toată ţara, iar temperaturile vor începe să scadă.

Buzărnescu, învinsă de Kvitova în finala de la Praga

buzarnescu kvitova

Mihaela Buzărnescu, locul 37 WTA şi cap de serie 7, a pierdut, sâmbătă, a doua finală WTA de simplu a carierei sale, scor 6-4, 2-6, 3-6 cu sportiva cehă Petra Kvitova (10 WTA şi cap de serie 2), la...

Un bărbat a murit în Vama Veche

barbat mort vama veche

Un bărbat a fost găsit decedat, sâmbătă, pe plaja din Vama Veche, informează purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa.

Prima bere cu canabis

bere canabis

Profitând de depenalizarea iminentă a canabisului în Canada, o firmă şi o universitate canadiană au lansat prima bere din lume parfumată cu acest drog uşor, ceea ce-i garantează un succes rapid.