ULTIMELE ȘTIRI

Rubrica noastră îți oferă ultimele știri, cele mai importante și interesante informații din lumea politica, din sfera socială sau din sport, știri interne și externe de ultim moment. Află de la noi ultimele știri cu tot ce te interesează să afli, doar la Digi24.

Înalta Curte sesizează CCR pe legile justiției

tarcea bun

Înalta Culte de Casaţie şi Justiţie sesizează Curtea Constituţională în legătură cu articole din Legea 304/2004 privind organizarea judiciară şi Legea 317/2004 privind Consiliul Superior al...

USR a depus în Parlament proiectul Legii Mirosurilor

usr2

Parlamentarii USR au depus, vineri, în Parlament, Legea Mirosurilor, o iniţiativă legislativă care vizează îmbunătăţirea calităţii aerului, se arată într-un comunicat remis Agerpres de acest partid.

PNL a atacat la CCR a doua lege a Justiției

161214_COTROCENI_CONSULTARI_PNL_07_INQUAM_Octav_Ganea_

Liberalii au depus, vineri, o sesizare la Curtea Constituţională împotriva modificărilor aduse Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciară. PNL acuză încălcarea dreptului la iniţiativă al...

Începe sezonul petardelor vândute ilegal

petarde confiscate

Sărbătorile se apropie, iar odată cu perioada cadourilor încep să apară şi petardele vândute ilegal la colţuri de stradă sau în pieţe. Deşi Poliţia a înmulţit controalele, dosarele penale par să nu-i...

Bugetul pentru 2018 a fost adoptat

lei bancnote bani -agerpres - 17 august 2015

Parlamentul, reunit în şedinţă comună, a adoptat vineri cu 255 de voturi „pentru” şi 95 de voturi „împotrivă” legea bugetului de stat pentru anul 2018.

Grav accident în Hunedoara: un bărbat a murit

accident-cosevita-hunedoara

Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar alte patru persoane, dintre care trei copii, au fost rănite într-un accident care a avut loc vineri, pe DN 68 A, în zona localităţii Coşeviţa din județul Hunedoara.

China, ultimatum pentru Coreea de Nord

Kim-Jong-un-628729

Restaurantele nord-coreene erau la modă la Beijing acum câţiva ani, în rândul noilor îmbogăţiţi sau nord-coreenilor aflaţi în trecere.