„Kate Middleton se simte bine”: Palatul Kensington face precizări, după conspirațiile privind sănătatea prințesei de Wales

Data publicării:
Catherine Princess Of Wales Undergoes Surgery In London - 17 Jan 2024
Kate Middleton, prințesa de Wales, a fost internată în spital și a suferit o operație abdominală la un spital privat din Londra, în luna ianuarie. Sursa foto: Profimedia Images

Prinţesa de Wales se simte bine și va reveni la angajamentele regale după Paşte, a anunţat Palatul Kensington într-o nouă actualizare, pe fondul îngrijorărilor legate de lipsa aparițiilor publice, în urma intervenţiei chirurgicale suferite de Kate Middleton în luna ianuarie, care au dus la tot felul de conspirații propagate mai ales în mediul online, notează News.ro.

De la spitalizarea lui Kate Middleton, în 16 ianuarie, starea de sănătate a acesteia a fost subiectul unor adevărate conspirații pe reţelele de socializare. Familia regală a decis să lămurească lucrurile într-un comunicat trimis joi, 29 februarie, mai multor instituţii media americane, printre care ABC News.

"Palatul Kensington a fost clar în ianuarie cu privire la calendarul de recuperare a prinţesei şi vom oferi doar actualizări semnificative. Această linie oficială nu s-a schimbat", a precizat un purtător de cuvânt într-un comunicat, adăugând că aceasta "se simte bine".

Palatul Kensington a anunţat în 17 ianuarie că prinţesa a fost supusă unei intervenţii chirurgicale abdominale "programate". Aceasta ar fi urmată de aproximativ zece zile de spitalizare.

"Pe baza recomandării medicale actuale, este puţin probabil ca ea să se întoarcă la îndatoririle publice înainte de Paşte, la 31 martie", a avertizat atunci Palatul Kensington. Motivele operaţiei nu au fost precizate, în special pentru că Kate Middleton a dorit ca "detaliile sale medicale personale să rămână private", potrivit comunicatului publicat după operaţie. Ultima ei apariţie publică a fost de Crăciun.

La rândul său, prinţul William a anulat mai multe angajamente oficiale de la anunţul privind convalescenţa soţiei sale. Acesta a revenit la îndatoririle regale publice joi, cu o vizită la o sinagogă londoneză unde a condamnat "creşterea antisemitismului" de la atacurile Hamas în Israel.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri