Exclusiv Deputatul AUR care a sunat noaptea parlamentarii să-i înjure spune că nu era beat: „Am o infecție în gât. Mă voi spovedi la duhovnic”

Data actualizării: Data publicării:
deputatul aur ciprian tit stoica
Ciprian Titi Stoica este acuzat de colegi din Parlament că i-a sunat noaptea să îi amenințe și să îi înjure. Foto: Facebook/Ciprian Titi Stoica

Deputatul AUR, Ciprian Titi Stoica, a declarat în emisiunea Audiență Națională, la DigiFM, că nu va demisiona după episodul în care a fost acuzat de colegi parlamentari de la PSD, PNL, USR și UDMR că i-a sunat noaptea să-i înjure și amenințe. Acesta și-a cerut scuze deputatului PSD George Șoldan, care a și înregistrat conversația cu el.

Înregistrarea AUDIO a emisiunii Audiență Națională, de la DigiFM:

„Eu sunt un om asumat. Mi-am cerut scuze colegului meu asupra căruia am avut un derapaj verbal și din punctul meu de vedere acest subiect de cancan se încheie aici. Importanța dată acestui subiect de cancan este o perdea de fum pentru a acoperi subiectele grave cu care se confruntă românii, greva profesorilor, a celor din sănătate, din poliție”, spune Cristian Titi Stoica.

Întrebat despre afirmațiile celor pe care i-a sunat potrivit cărora ar fi fost băut, precum și în legătură cu declarația făcută de liderul AUR George Simion care spune că acesta ar avea „probleme cu alcoolul”, Ciprian Titi Stoica a precizat că „nu, am o infecție în gât, iau tratament”. „Nu comentez declarațiile și opiniile colegilor mei”, a mai spus deputatul AUR.

George Simion, a anunţat, joi, că deputatul Ciprian Titi Stoica va fi exclus din partid. 

În dialog cu deputatul AUR a intrat la DigiFM și deputatul PSD George Șoldan.

„Domnul Titi Stoica sună de săptămâni întregi colegi, a sunat și doamne, la ore târzii. Nu a fost doar zilele trecute. L-a sunat inclusiv pe liderul de la USR, domnul Moșteanu. Probabil i-a luat la rând pe toți din agendă. M-a sunat la 1:30 noaptea, l-am avertizat. A revenit cu apel telefonic la 5 minute ca să îmi dea și timp să mă pregătesc să îl înregistrez”, spune Șoldan.

În replică, deputatul AUR a declarat că deputatul PSD pe care l-a sunat „este unul din cei care de fiecare dată când ies la tribună îmi strigă vrute și nevrute”.

„Atunci s-a întâmplat să ajungă la paroxism frustrarea”, explică Ciprian Titi Stoica telefonul dat la miezul nopții.

„Sper că și domnia sa va accepta scuzele mele. El știe foarte bine toate apelativele cu care mă gratulează când apar la tribună. Tot felul de argouri, de miștouri, de adresări nepotrivite pe care le strigă din sală. Nu e nicio scuză. Eu sunt un om asumat, am greșit. (...) Este un păcat. Cu siguranță. Un bun creștin trebuie să se spovedească, să se căiască, la fel cum am făcut. (V-ați spovedit?) Cu siguranță, aproape săptămânal merg și îi spun dohovnicul meu. (...) Cu siguranță, domnului Șoldan îi voi cere scuze de la tribuna Parlamentului”, a mai declarat Ciprian Titi Stoica, în emisiunea Audiență Națională, la DigiFM.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri