„Luna copiilor” pe Digi Play

Data publicării:
desene animate

Sammy este o simpatică broscuţă ţestoasă care începe o lungă călătorie a cunoaşterii prin oceanele nemărginite ale lumii. În temerara încercare, i se alătură o altă broscuţă, Shelly, iar cei doi înfruntă cu mult curaj pericolele pe care le întâlnesc în aventura lor.

Lopaka trăieşte pe o insulă ai cărei locuitori sunt conduşi de tatăl său. Băiatul are puterea de a vorbi cu fiinţele mării, iar cel mai bun prieten al său este delfinul Flipper. Atunci când insula este ameninţată de piraţi aflaţi în căutare de comori, cei doi sunt singurii care realizează pericolul şi fac tot posibilul pentru a înlătura dezastrul.

"Tarzan", "Regele leu", "Winnie de Pluş" sau "Mica Sirenă" sunt alte câteva filme de animaţie cu personaje îndrăgite, pe care cei mici, dar şi cei mari le pot urmări pe Digi Play, la secţiunea "Luna copiilor".

Serviciul Digi Play este disponibil prin platforma Digi Online şi oferă acces la o colecţie impresionantă de filme si seriale actualizată săptămânal. Veţi găsi o bibliotecă diversă de titluri pentru toate gusturile, de la comedii romantice, la cele de acţiune, aventuri, animaţii sau numeroase filme documentare. Abonamentul este disponibil tuturor clienţilor RCS&RDS care deţin cel puţin un serviciu Digi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri