Poliția din Los Angeles era pregătită să-l aresteze pe Will Smith după ce acesta l-a pălmuit pe Chris Rock la Oscar 2022

Data actualizării: Data publicării:
momentul în care will smith il palmuieste pe chris rock
Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock la gala Oscar 2022, după ce acesta a făcut o glumă despre soția sa. FOTO: Twitter

După ce Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock duminică, la decernarea premiilor Oscar 2022, polițiștii din Los Angeles erau pregătiți să-l aresteze pe Smith, potrivit unui interviu cu producătorul galei, însă Rock a fost ferm și a spus că nu vrea să depună plângere.

Într-un interviu acordat pentru ABC News, difuzat joi la „World News Tonight”, producătorul Will Packer a declarat că ofițerii LAPD i-au spus lui Rock „aceasta este o agresiune intenționată” și că ar putea depune reclamație, iar ei erau pregătiți să-l aresteze pe Smith în acea noapte, potrivit CNN.

Au spus, vom merge să-l ridicăm. Suntem pregătiți. Suntem pregătiți să-l ridicăm chiar acum. Puteți depune acuzații. Îl putem aresta. I-au prezentat opțiunile”, a declarat Packer pentru ABC. „Și în timp ce vorbeau, Chris... a respins hotărât acele opțiuni. A spus că e bine și că nu vrea să ia în calcul o reclamație”.

LAPD a făcut o declarație în noaptea premiilor Oscar, menționând: „Persoana implicată a refuzat să depună reclamație la poliție”.

Chris Rock a făcut o scurtă referire la incident miercuri, la un spectacol de stand-up din Boston, prima sa apariție publică după premiile Oscar. El le-a spus spectatorilor că „încă procesează ceea ce s-a întâmplat” și că va avea mai multe de spus despre asta la o dată ulterioară.

Will Smith și-a cerut scuze

Will Smith s-a întâlnit cu conducerea Academiei de Arte și Științe Cinematografice la începutul acestei săptămâni pe Zoom și și-a cerut scuze, a declarat pentru CNN o sursă apropiată evenimentelor.

Întâlnirea de marți a durat 30 de minute, timp în care Smith „și-a cerut scuze”, iar membrii Academiei i-au spus acestuia că „acțiunile lui ar putea avea consecințe”.

Smith i-a prezentat scuze și lui Chris Rock. Într-un mesaj postat pe Instagram, actorul proaspăt laureat cu Oscar a scris că purtarea sa este inacceptabilă și nu poate fi scuzată. „Vreau să îmi cer scuze public, Chris”, a transmis el. „Violența în toate formele ei este nocivă și distructivă”, a transmis Will Smith, în mesajul postat pe Instagram.

Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă despre soția sa

Will Smith a urcat, duminică, pe scena Oscar 2022 și l-a lovit pe prezentatorul Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă despre soția sa.

Cu câteva secunde înainte să prezinte premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj documentar, Chris Rock a ironizat-o pe Jada Pinkett Smith, spunându-i că abia aşteaptă să o vadă jucând în continuarea filmului "G.I. Jane", un lungmetraj regizat de Ridley Scott în 1997 şi în care rolul principal a fost jucat de Demi Moore.

Jada Pinkett Smith, în vârstă de 50 de ani, apare în public cu capul complet ras începând de anul trecut după ce a anunţat că suferă de alopecie, o afecţiune care cauzează căderea părului.

Will Smith a reacţionat imediat în urma acelei glume, a urcat foarte repede pe scena galei Oscar şi l-a pălmuit pe Chris Rock, apoi s-a întors la scaunul său din sală.

„Ţine numele soţiei mele departe de gura ta spurcată!”, a strigat Will Smith spre Chris Rock, iar producătorii postului TV ABC au întrerupt imediat sunetul întregii transmisiuni.

Totuşi, în transmisiunile difuzate de posturile străine, sunetul a rămas disponibil, iar Chris Rock a putut fi auzit în timp ce a spus: "Will Smith tocmai m-a pălmuit zdravăn de tot!".

„Asta a fost cea mai tare seară din istoria televiziunii”, a adăugat starul de comedie.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri