Focuri de armă la Craiova, în cartierul Rovine. Trei bărbaţi au încercat să intre cu forţa într-o locuinţă, iar un poliţist a pornit în urmărirea lor

Data publicării:
010813 IMPUSCATURI

Intervenţie ca-n filme şi focuri de armă, în această dimineaţă, la Craiova. Mai multe persoane au încercat să spargă o locuinţă, iar vecinul proprietarului, un poliţist, a pornit în urmărirea lor. A tras şi câteva focuri de armă către maşina hoţilor, dar nu a reuşit să îi oprească.

Incidentul a avut loc în jurul orei 07.00. Trei indivizi au sunat la uşa unei femei, iar în momentul în care aceasta le-a deschis, i-au dat cu spray lacrimogen în faţă şi au încercat să intre peste ea, în casă.

Soţul victimei a povestit că cei trei agresori l-ar fi pândit până a ieşit din blocul în care locuiau, apoi au intrat peste femeie în casa şi au lovit-o în zona capului, cu scopul de a o jefui. Norocul femei a fost un vecin, agent principal în cadrul secţiei de Poliţie din comuna Coşoveni, judeţul Dolj. Acesta a auzit ţipetele femeii şi a ieşit pe scară. Poliţistul a povestit că a încercat să îi imobilizeze pe cei trei bărbaţi, a avut loc o altercaţia la etajul 2 al blocului, însă aceştia au reuşit să scape, unul dintre ei folosind un spray lacrimogen. Poliţistul a coborât în faţa blocului şi a reuşit să tragă două focuri de armă înspre maşina agresorilor.

În acest moment, în judeţul Dolj, dar şi în judeţele învecinate au fost instituite filtre, pentru a-i prinde pe cei trei indivizi. Pe baza semnalmentelor oferite de politist, vor fi realizate şi portrele robot ale indivizilor, fiind identificată şi maşina folosită de aceştia. Este vorba de un autoturism de teren înmatriculat în străinătate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri