Fotbal: Juniorii orădeni, la mare căutare în Italia

Data publicării:
sport fotbal juniori

Ionuţ Pop şi Darius Costea au fost testaţi de AS Roma, Juventus Torino, respectiv Brescia. Ionuţ nu a fost la prima sa experienţă în peninsulă după ce şi anul trecut echipa românului Lobonţ l-a avut în teste.

„E un tânăr de perspectivă, unul dintre cei mai buni jucători din Europa la categoria lui de vârstă. Am văzut în Italia modul în care se pregătesc portarii şi tinerii din academia de acolo. Nicio diferenţă între ei şi Ionuţ," spune Şerban Morcan, preşedintele FC Bihor.

O impresie bună a lăsat şi Darius Coste, component al echipei de juniori B al FC Bihor, jucător care a stat mai multe săptămâni în teste la Brescia Calcio.

„Şi Darius este un copil foarte talentat de la care noi avem aşteptări foarte mari, şi le doresc, îi doresc atât lui cât şi lui Ionuţ să ajungă fotbalişti importanţi în Europa," adaugă Şerban Morcan.

Şansele ca ei să prindă un contract în Italia în viitorul apropiat sunt destul de mari, în special Ionuţ Pop, care a fost inclus în lotul de 18 al echipei pregătite de Marian Pană, pentru confruntarea de la Timişoara, cu Poli.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri