JUDO. Bronzul Larisei Florian în Coreea, cel mai frumos cadou în 2013 pentru antrenorul Aurelian Fleisz

Data publicării:
Larisa Florian

Cireaşa de pe tort a reprezentat-o bronzul cucerit la Grand Prixul din Coreea de Sud, prima medalie importantă la seniori din cariera tinerei judoka, dar şi a antrenorului ei, Aurelian Fleisz.

Aurelian Fleisz, antrenor LPS CSM Liberty Oradea: „Este un cadou foarte frumos. M-aş bucura să am astfel de cadouri în fiecare an."

Pentru antrenorul Larisei, bronzul coreean a reprezentat însă şi startul spre accederea la Jocurile Olimpice din 2016, viitoarea ţintă a orădencei. Regină la categoria 52 de kilograme în competiţiile rezervate junioarelor
şi categoriei tineret, Aurelian Fleisz spune că din 2014 Larisa va încerca să dea de pământ cu toate adversarele ei, însă la seniori.

Aurelian Fleisz, antrenor LPS CSM Liberty Oradea: „Cântăreşte foarte mult această medalie la seniori, ţinând cont că Larisa are doar 18 ani şi, am mai spus-o, am luat o opţiune foarte mare în calificarea şi obţinerea unui rezultat la Jocurile Olimpie de la Rio."

Larisa Florian are o concurentă pe măsură în drumul spre olimpiada din 2016. Multipla campioană naţională de seniori şi campioana europeană la categoria 52 de kilograme, Andreea Chiţu, va fi principala rivală a orădencei în 2014.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Monica Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri