HOCHEI. Victorie dramatică pentru Corona

Data publicării:
HOCHEI CORNA

În direct la Digi Sport, Corona Braşov a obţinut o victorie dramatică la primul meci din Liga Mol în faţa propriilor suporteri, contra lui Fehervari Titanok.

A fost echilibru total în primele două reprize, în care nu s-a marcat iar ambele echipe au lovit odată bara. Oaspeţii au înscris primii, în al şaselea minut din repriza a treia după ce Daniel Vizi a punctat pe contra atac, într-un moment ce echipa lui evolua în inferioritate numerică. Gazdele au pus imediat presiune la poarta apărată excelent de Alex Scola dar au reuşit egalarea în finalul reprizei, când mai rămăsese un minut şi jumătate.

Canadianul Ian McDonald a împins pucul în poartă din apropiere, după acţiunea lui Tomas Klempa. În prelungiri Corona Braşov a dat lovitura când nimeni nu se mai aştepta. Cu trei secunde rămase, Ian McDonald a prins un şut de zile mari şi a adus al treilea succes al ardelenilor în Liga Mol.

"Am avut unele probleme în momentele de joc cu un om în plus. În schimb ne-am creat multe situaţii de a înscrie în egalitate numerică. Am avut în faţă un portar cu un joc foarte solid. A fost un joc bun, decis în momentele de final cu un gol în superioritate", Martin Lacroix - antrenor Corona Braşov. 

Cu 7 puncte acumulate, galben-albaştrii au urcat pe locul 5 la egalitate cu Ferencvaros. Cele două echipe se vor întâlni în joc direct vineri la Braşov cu începere de la ora 18:30.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri